ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ν. Ιμεράι: «Δεν φταίει ο Θεσπρωτός που μας… έδειρε η Αστυνομία»

ν-ιμεράι-δεν-φταίει-ο-θεσπρωτός-που-μ-511079

Λίγες ώρες μετά τη βαριά απογοήτευση στις τάξεις της Νίκης Βόλου, η Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα του Θεσπρωτού για τη φιλοξενία, ενώ συνεχάρη και την ομάδα της Ηγουμενίτσας για την άνοδο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι δεν αναφέρθηκαν πρωτίστως στα όσα συνέβησαν στην κερκίδα που φιλοξενήθηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας και στα επεισόδια, κάτι που έγινε μεταγενέστερα με νέα ανακοίνωση, καταδικάζοντας την ενέργεια του ποδοσφαιριστή Σουλιώτη των γηπεδούχων, καταγγέλλοντας παράλληλα την ωμή και απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε το σύνολο των φιλάθλων από τις δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.

Το ότι οι κυανόλευκοι ευχαρίστησαν την ομάδα του Θεσπρωτού ήταν κάτι που «ξένισε» τους φίλους της ομάδας, μετά και τα όσα συνέβησαν στην κερκίδα.

Στην αρχική ανάρτηση – ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 συγχαίρει την ομάδα του Θεσπρωτού για τη δίκαιη επικράτηση στους δύο μεταξύ μας αγώνες και την κατάκτηση της ανόδου στη Football League. Του ευχόμαστε καλή πορεία στις νέες του υποχρεώσεις. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Θεσπρωτού για τη άψογη φιλοξενία της. Ενα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε στους φιλάθλους μας που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα τόσο στο Πανθεσσαλικό, όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα. Συγχαρητήρια στους διαιτητές των δύο αγώνων μπαράζ κ.κ. Νεοφυτιάδη και Αγγελάκη καθώς και τους βοηθούς τους για τις άψογες διαιτησίες τους».

Ακολούθως η Δ.Ε. αναφέρθηκε με νέα ανακοίνωση στα όποια κακώς κείμενα έλαβαν χώρα στην κερκίδα που φιλοξενήθηκαν οι φίλαθλοι της Νίκης τονίζοντας: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, σε αντίθεση με την άψογη φιλοξενία που είχε η αποστολή της ομάδας, καταγγέλλει την ωμή και απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε το σύνολο των φιλάθλων μας από τις δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.

Επίσης καταγγέλλει τον ποδοσφαιριστή του Θεσπρωτού Σουλιώτη που η απαράδεκτη συμπεριφορά του εξόργισε τους πάντες και θεωρούμε ότι υπήρξε η αιτία των όσων θλιβερών συνέβησαν κατά των φιλάθλων μας. Η ΔΕ επιφυλάσσεται να απαντήσει με ένδικα μέσα για τα όσα απαράδεκτα έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα στις εξέδρες του γηπέδου του Θεσπρωτού».

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο ραδιόφωνο του BlueHeartFm ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκος Ιμεράι σχολίασε επί του θέματος: «Το ευχαριστήριο που βγάλαμε αφορά στους ανθρώπους του Θεσπρωτού γιατί πραγματικά μας φιλοξένησαν και μπήκαμε στο γήπεδο και δεν μας ενόχλησε κανείς, μέχρι που μπήκαμε στην κερκίδα. Αυτοί ήταν άψογοι και γι’ αυτό έπρεπε να βγάλουμε το ευχαριστήριο. Αυτά που κάναμε εμείς έκαναν κι αυτοί. Δεν ήταν κανένα λάθος. Τι λάθος ήταν; Είπε η διοίκηση του Θεσπρωτού «δείρτε τους;» Είπε κανείς στην Αστυνομία να μας δείρουν; Ας μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα.

Η Διοίκηση του Θεσπρωτού δεν μπορούσε να κάνει τίποτα από τη στιγμή που μπήκαμε στην κερκίδα. Μήπως μας πείραξαν κανένα παίκτη; Είδατε πουθενά φουσκωτούς ή τίποτα που δεν μας άρεσε; Το ότι η Αστυνομία μάς έδειρε δεν έχει καμία σχέση με τη διοίκηση του Θεσπρωτού και με την ομάδα».

Για το αν είναι αλήθεια πως η διοίκηση του Θεσπρωτού συνεργάστηκε με την Αστυνομία και σταμάτησε τα πούλμαν με τους οργανωμένους της Νίκης 30 χιλιόμετρα πριν το γήπεδο για να κόψουν εισιτήρια κι αν είχε ενημερωθεί: «Βέβαια είχα ενημερωθεί αφού εγώ πλήρωσα μαζί με δύο ανθρώπους τα εισιτήρια, γιατί θέλανε (σ.σ. οι φίλαθλοι της Νίκης) πρώτα να φθάσουν στο γήπεδο. Η Αστυνομία μού είπε πως δεν έχουν σκοπό να πληρώσουν (σ.σ. οι φίλαθλοι) και δεν θα τους άφηναν να μπουν στο γήπεδο», ενώ κλείνοντας επανέλαβε: «Μας φέρθηκαν άψογα και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, άσχετα αν η Αστυνομία μπήκε με το «έτσι θέλω» στην κερκίδα. Δεν έχει σχέση η ομάδα του Θεσπρωτού με την Αστυνομία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου