ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξυλοκοπήθηκαν φίλαθλοι της Νίκης

ξυλοκοπήθηκαν-φίλαθλοι-της-νίκης-511920

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας την περασμένη Κυριακή, όπου η Νίκη Βόλου είχε τη συμπαράσταση των φιλάθλων της στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό.

Οι κυανόλευκοι εκδρομείς δεν τοποθετήθηκαν όπως αναμενόταν στην ανοιχτή πλευρά του γηπέδου, αλλά στη σκεπαστή κερκίδα μαζί με τους φιλάθλους του Θεσπρωτού, με τους οποίους υπήρχαν μόνο αντεγκλήσεις.

Οπως ανέφεραν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ φίλοι της ομάδας «έπεσε πολύ ξύλο από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο με την Αστυνομία και από την ώρα που ανεβήκαμε στην κερκίδα, ενώ όλοι γνώριζαν πως θα τοποθετηθούμε παράλληλα με το γήπεδο όπου δεν υπάρχει κερκίδα, προκειμένου να μην είμαστε πλάι στους γηπεδούχους». Η σπίθα που άναψε τη φωτιά ήρθε με το πρώτο τέρμα του Θεσπρωτού, όταν ποδοσφαιριστής από τον πάγκο των γηπεδούχων και συγκεκριμένα ο Σουλιώτης με χειρονομίες που έκανε προς την κερκίδα της Νίκης είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη των φιλάθλων της Νίκης, οι οποίοι απάντησαν πετώντας του μπουκάλια.

Στο σημείο εκείνο τα ΜΑΤ εισχώρησαν στην κερκίδα που φιλοξενούνταν οι φίλαθλοι της Νίκης, χτυπώντας τους με τα γκλομπ ανεξαιρέτως, ενώ από τη χρήση χειροβομβίδας κρότου λάμψης τραυματίστηκε στο χέρι και μια 14χρονη φίλαθλος της Νίκης, παθαίνοντας και κρίση πανικού, χτυπήθηκε επίσης μια 8χρονη κοπέλα. Ενας άλλος οπαδός φιλοξενήθηκε το βράδυ στο Νοσοκομείο της Ηγουμενίτσας με τραύμα στο κεφάλι, αλλά και 6 σπασμένα δόντια.

Κατά τα άλλα ο Θεσπρωτός εξέδωσε ανακοίνωση χθες ευχαριστώντας την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και προσωπικά τον αστ. διευθυντή κ. Ντίνη για την άψογη συνεργασία. Συγκεκριμένα τονίζει: «Το ΔΣ του ΑΣ Θεσπρωτός ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και προσωπικά τον αστυνομικό διευθυντή κ. Ντίνη Φώτιο για την άψογη συνεργασία στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου ώστε να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου