ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αβεβαιότητας συνέχεια για Νίκη

αβεβαιότητας-συνέχεια-για-νίκη-430958

Αβεβαιότητα επικρατεί στο σύλλογο της Νίκης Βόλου μετά τα τελευταία γεγονότα και την αποχώρηση και των ποδοσφαιριστών της προς πάσα κατεύθυνση. Από πλευράς διοίκησης δεν μοιάζει να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, με τον μεγαλομέτοχο Στράτο Γιδόπουλο να επιμένει στην απόφασή του ότι δεν θα ασχοληθεί με το σύλλογο από την στιγμή που κανείς άλλος δεν το κάνει.
Τελευταίο παιχνίδι για τους κυανόλευκους ήταν αυτό κόντρα στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, όπου έπεσε η αυλαία για το φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί μετά το πέσιμο της αυλαίας να ακούγονται χειροκροτήματα, ωστόσο με την ομάδα της Νίκης δεν ισχύει το ίδιο μιας και η διάδοχη κατάσταση είναι μετέωρη και τα ερωτηματικά πονοκεφαλιάζουν τον κάθε φίλαθλό της. Ερωτηματικά που για ακόμη μία φορά έχουν να κάνουν με το μέλλον του κυανόλευκου συλλόγου και τους στόχους του για ακόμη μία φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
 
Η Νίκη δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές της υποχρεώσεις, καθώς έχασε στα χαρτιά το παιχνίδι με τον σύλλογο των Πόντιων Κοζάνης εξαιτίας οφειλών σε ποδοσφαιριστές της. Παράλληλα της αφαιρέθηκαν και τέσσερις βαθμοί δίχως όμως να υπάρχει πρόβλημα υποβιβασμού. Οφειλές όμως και χρωστούμενα δεν αφορούν μόνο τους παλαιούς ποδοσφαιριστές, αλλά και όσους φόρεσαν τα κυανόλευκα την φετινή χρονιά. Μπορεί η σεζόν να τελείωσε, ωστόσο τους τελευταίους τέσσερις μήνες το ποδοσφαιρικό τμήμα παρέμεινε απλήρωτο προσπαθώντας για ότι καλύτερο αγωνιστικά.
Από την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών μέχρι στιγμής η σκέψη για προσφυγή είναι η μόνη λύση η οποία παράλληλα είναι και νόμιμη και δικαίωμα του κάθε ποδοσφαιριστή, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί κάποια αφού με την σειρά τους περιμένουν έστω και την ύστατη στιγμή κάποια αλλαγή στη διάθεση ή και στις κινήσεις των κυανόλευκων παραγόντων. Μέχρι σήμερα προσφυγή έχει καταθέσει ο Αντώνης Σωτρίνης, ο οποίος και αποχώρησε πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας κάνοντας την αρχή. Η πόρτα είναι ανοιχτή και τον δρόμο της προσφυγής θα ακολουθήσει πιθανότατα σήμερα και ο Ηλίας Μακράκης, ο οποίος στην επανεμφάνισή του στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν είδε όσα του υποσχέθηκαν να υλοποιούνται. Η συνέχεια αναμένεται να γίνει και από όλους ποδοσφαιριστές όσο το μέλλον είναι ζοφερό και δεν φαίνεται φως στο τούνελ.
 
Πρόθεση για παραχώρηση
Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες υπάρχει πρόθεση των μετόχων της ΠΑΕ πλην του Στράτου Γιδόπουλου να παραχωρήσουν τις μετοχές εφόσον βρεθεί κάποιος υποψήφιος αγοραστής. Κάτι τέτοιο όμως όπως φαίνεται είναι αρκετά δύσκολο, μιας και κανείς δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά ή την διαχείριση της κυανόλευκης ΠΑΕ. Όπως είχε τονίσει όμως το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» επιθυμία του είναι να αποχωρήσουν όλοι οι μέτοχοι και συνάμα να παραδώσουν τις μετοχές δίχως να έχουν απαιτήσεις.
Υπενθυμίζεται πως από την πλευρά της η Ερασιτεχνική Νίκη έχει ζητήσει από τους μετόχους να υπάρξει συνάντηση πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Πλέον αναμένονται εξελίξεις στις αρχές Ιουνίου με την ΓΣ της Ερασιτεχνικής Νίκης με πιθανή σύσταση επιτροπής η οποία και θα αναλάβει να τρέξει ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ΠΑΕ και το μέλλον της.
 
Εμφάνιση Γιδόπουλου
Μέσα σε όλο το κλίμα αδιαφορίας από τους ηγέτες των κυανόλευκων ο Στράτος Γιδόπουλος εμφανίστηκε χθες στον αέρα του ΝΟVA ΣΠΟΡ Fm δίχως όμως να τοποθετηθεί για θέματα της Νίκης αλλά για θέματα που έχουν να κάνουν με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα στην τοποθέτηση του άφησε αιχμές σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου λέγοντας: «Άκουσα ότι κάποιοι παράγοντες επισκέφθηκαν σήμερα την ΕΠΟ για να μιλήσουν για τη βία», ανέφερε με νόημα ο Γιδόπουλος. Τόνισε εξάλλου ότι «δικαιώνεται ο Δώνης που μίλησε για «μπουρδέλο», αν εκείνοι που βρέθηκαν στην ομοσπονδία -εκτός του Μαρινάκη και του Πιλάβιου- πήγαν να συζητήσουν για το πώς θα λυθούν τα προβλήματα της βίας», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Αυτό το ποδόσφαιρο μας αξίζει κι αυτό έχουμε. Χαλάλι μας…». Την ίδια ώρα πάντως ποδοσφαιριστές της Νίκης έκαναν λόγο πως έχουν να πετύχουν τον μεγαλομέτοχο στο τηλέφωνο από το Πάσχα.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου