ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχία στην 1η γιορτή Χάντμπολ

επιτυχία-στην-1η-γιορτή-χάντμπολ-435604

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πολλών παιδιών, μαθητών δημοτικού σχολείου από την Αγριά, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η 1η Γιορτή Χάντμπολ στην Αγριά. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να γιορτάσει τα 3χρονα γενέθλιά της από την ίδρυσή της. Η εκδήλωση περιελάμβανε αγώνες street Handball στο γήπεδο Χάντμπολ του Γυμνασίου Αγριάς, στο οποίο προπονούνται τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του σωματείου.

Στο κάλεσμα του σωματείου ανταποκρίθηκαν γύρω στα 100 παιδιά από τα δύο δημοτικά σχολεία της Αγριάς (μαθητές πρώτης – έκτης δημοτικού). Τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους και ευχαριστηθήκαν, αγώνες Χάντμπολ, πολλά από αυτά γνωρίσαν το άθλημα για πρώτη φορά και οι εντυπώσεις που αφήσαν ήταν άριστες. Πραγματοποιήθηκαν πολλοί και συναρπαστικοί αγώνες κατά την διάρκεια του διημέρου, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον και των αρκετών γονέων που τους παρακολούθησαν. Η καλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας των διοργανωτών ήταν το ερώτημα των περισσότερων παιδιών: «πότε θα ξαναπαίξουμε Χάντμπολ;». Να σημειώσουμε ότι το τουρνουά είχε καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα και για αυτό τιμήθηκε η συμμετοχή όλων των παιδιών που συμμετείχαν σε αυτό, με αναμνηστικό δίπλωμα.

Ψυχή της όλης διοργάνωσης της 1ης γιορτής Χάντμπολ Αγριάς ήταν ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του Κένταυρου Αγριάς, Γιάννης Αθανασαράκης. Με την βοήθεια των παιδιών από τις ομάδες παμπαίδων και Μίνι αγοριών του Γυμνασίου, τα οποία είχαν αναλάβει τον ρόλο της γραμματείας, του χρονομέτρη και της διαιτησίας των αγώνων, κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την πολύ ωραία αυτή διοργάνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις διευθύνσεις των δύο δημοτικών σχολείων της Αγριάς, που παρότρυναν τα παιδιά να συμμετέχουν σε αυτή την γιορτή, καθώς και στην διεύθυνση του Γυμνασίου Αγριάς, όπως επίσης και στους αρκετούς γονείς που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Να σημειωθεί ότι υπάρχει η σκέψη για την διοργάνωση ενός τουρνουά Street Handball με την συμμετοχή και παιδιών μαθητών δημοτικού από τα σχολεία του Βόλου, της Αρτέμιδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, στις αρχές Ιουνίου. Παράλληλα μαθητές του Γυμνασίου και των δημοτικών της περιοχής μας θα δώσουν ραντεβού στην διοργάνωση του 3ου τουρνουά Street Handball Αγριάς, που προγραμματίζεται για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Μια εκδήλωση που διοργανώνεται με επιτυχία εδώ και 2 χρόνια με την πραγματοποίηση αγώνων Street Handball για 4 μέρες και νύχτες στους δρόμους της παραλίας της Αγριάς και στην πλατεία του σιδηροδρομικού σταθμού της Αγριάς. Φέτος γίνεται προσπάθεια ο τουρνουά να πάρει πανελλαδικό χαρακτήρα με την συμμετοχή ομάδων από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου