ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εχει διπλό στόχο με ΑΕΚ

εχει-διπλό-στόχο-με-αεκ-426462

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος αυτομάτως στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή όπου έχει πλέον διπλό στόχο.

Από τη μια οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την Κυριακή στις 8.30 μ.μ. τελικά, αφού άλλαξε η ώρα του αγώνα, μόνο την νίκη κόντρα στην Ένωση για να εξασφαλίσουν την έξοδό τους στο Europa League κι από την άλλη θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο στο τελευταίο ματς έδρας της καλύτερης περιόδου.

Έχοντας ως οδηγό τις δυο νίκες επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και την πρόσφατη επί του ΠΑΟ στα πλέι οφ στο Βόλο, αλλά και ξεχνώντας την άδικη ήττα στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα των πλέι οφ και αυτή της περασμένης Τετάρτης, ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο και να πάρει τη νίκη…

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Ηλίας Σολάκης, ο οποίος αποβλήθηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Χαβιέ Ουμπίντες, ο οποίος είναι εδώ και καιρό τραυματίας και παίρνοντας άδεια από την διοίκηση έχει επιστρέψει νωρίτερα στην πατρίδα του.

Αντίθετα στο Κυριακάτικης ματς επιστρέφουν ο Βιθέντε Μόνχε και ο Στάθης Ρόκκας.

Κοινή ώρα έναρξης

Η μάχη για την πρωτιά στα πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της ερχόμενης σεζόν έχει πλέον «ανάψει» μετά τη διεξαγωγή και της 4ης αγωνιστικής.

Έτσι για λόγους ισονομίας η SuperLeague αποφάσισε ότι οι υπόλοιποι αγώνες, τόσο αυτοί της 5ης αγωνιστικής όσο και αυτή της 6ης θα έχουν κοινή ώρα έναρξης και συγκεκριμένα στις 20:30.

Αρχικά με βάση το πλάνο που υπήρχε ο ένας αγώνας θα διεξάγονταν στις 18:15 (αυτή τη φορά ήταν του Βόλου) και ο άλλος στις 20:30.

Αγώνας – γιορτή

Tην Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το τελευταίο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς και οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να επιβραβεύσουν την ομάδα μας για την εκπληκτική πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα και για τη διεκδίκηση της υψηλότερης δυνατής θέσης στα play off.

Ο αγώνας Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 22 Μαΐου 2011 στις 20.30 αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια και το επιστέγασμα μίας εντυπωσιακής χρονιάς.

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ έχει ορίσει γενική είσοδο 10 ευρώ, δίνοντας έτσι σε όλους την ευκαιρία να κατακλύσουν το Στάδιο και να χειροκροτήσουν την ομάδα, που μας έχει κάνει τόσο περήφανους.

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι εξέλιξη από όλα τα γνωστά σημεία πώλησης:

Από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, από τα γραφεία των Συνδέσμων Οργανωμένων Φιλάθλων Austrian Boys, Vatos Locos και ΣΦΟΒ και από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

 

Κωνσταντινέας στο Βόλο

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας από την Μεσσηνία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ ο Τάσος Κάκος (Κέρκυρας) ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Αναλυτικά: Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ (20:30, Novasports 2)

Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας), Βοηθοί: Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Τέταρτος: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (20:30, Novasports 1) :Τάσος Κάκος (Κέρκυρα) ,Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Δημήτρης Γούκος (Ηπείρου).

Μείωση ποινής

Δεκτή έκανε την έφεση του Αχιλλέα Μπέου η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ, μειώνοντας την ποινή στις 10.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου είχε τιμωρηθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με πρόστιμο 15.000 ευρώ για την φραστική επίθεση στον Τάσο Κάκο, μετά τον αγώνα με τον Άρη, ωστόσο, η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή την έφεση του «ισχυρού άνδρα» των «ερυθρόλευκων», μειώνοντας την ποινή κατά πέντε χιλιάδες ευρώ.

Αναλυτικά, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αναφέρει:«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμ. 122/18-5-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και του Αχιλλέα Μπέου κατά της υπ’ αριθμ. 175/28-4-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ. Επιβάλλει στον Αχιλλέα Μπέο χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (10/4, ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου)».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου