ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεκόρ συμμετοχών στο 4ο Ράλι Αλμυρός

ρεκόρ-συμμετοχών-στο-4ο-ράλι-αλμυρός-513331

Με ανταγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες και στη γενική βαθμολογία έπεσε η αυλαία του 4ου Ράλι Αλμυρός, που πέρασε στην ιστορία με ρεκόρ συμμετοχών από 43 πληρώματα παρά τις οικονομικές συγκυρίες της χώρας όσο και για τα αγωνιστικά δρώμενα αφού λόγω Πάσχα και εκλογών ήταν επόμενο να συσσωρευτεί ένας μεγάλος αριθμός αγώνων σε μόλις δύο Σαββατοκύριακα.

Με όχι μόνο ποσότητα αλλά και ποιότητα σε όλους τους αθλητές ο αγώνας – γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού κύλησε χωρίς προβλήματα και κανένα ατύχημα παρά μόνο μία μηχανική βλάβη που προέκυψε και παρ όλα αυτά προκάλεσε ημίωρη καθυστέρηση του αγώνα και όσα λάδια χύθηκαν καθαρίστηκαν πλήρως και άμεσα.

Νικητής ήταν ο Παναγιώτης Καμπύλης με συνοδηγό τον Σταύρο Σταμέλο με το SkodaFabiaS2000. Στη 2η θέση της γενικής βρέθηκαν οι ντόπιοι Αποστόλης Βλάχος της ΛΑΒ και Νίκος Λεγαντής του ΟΜΑΘ με MitsubishiLancerEVO 10.

Στη τρίτη θέση βρέθηκαν οι μόνιμοι κάτοικοι του βάθρου ΝIKON και Χρήστος Κουζιώνης με CitroenDS3 που ήταν και οι τελικοί νικητές της κατηγορίας F2.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου