ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα»

δεν-γίναμε-μπαρτσελόνα-429052

Στα λάθη της ομάδας του και την αδυναμία να επιστρέψει στο ματς μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε απέδωσε ο Μάκης Κατσαβάκης την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ.
«Είναι τρίτο ματς που ξεκινάμε με ένα παιδαριώδες λάθος. Θέλαμε να βάλουμε ένα γκολ για να αυξήσουμε την ψυχολογική πίεση στην πλευρά του Παναθηναϊκού, αλλά δεν καρποφόρησε η περίπτωση του δοκαριού. Συνεχίστηκαν τα λάθη, είχαμε νευρικότητα στο δεύτερο ημίχρονο και βρεθήκαμε μακριά από τον καλό μας εαυτό. Δυστυχώς όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ δεν μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα. Στο τέλος πήγαμε να κάνουμε συντήρηση», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.
 
 
ΠΑΕ: «Ανίκανοι στην ΚΕΔ»
 
 Επίθεση κατά του διαιτητή Χρήστου Μήτσιου, ο οποίος «σφύριξε» στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και του Δημήτρη Θάνου, που διαιτήτευσε τον αγώνα με την ΑΕΚ, εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός Βόλου, που εξέδωσε ανακοίνωση, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «πράσινους».
Παράλληλα, δεν δίστασε να καταφερθεί κατά της ΚΕΔ και του Βασίλη Τεροβίτσα.
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη επικράτησή του αλλά λυπούμαστε πολύ που η ΚΕΔ απαρτίζεται από ανίκανους ανθρώπους όπως ο κ. Τεροβίτσας, ο οποίος ορίζει ανίκανους διαιτητές όπως οι κ. Μήτσιος και Θάνος να διευθύνουν αγώνες των Play Off», αναφέρει η ανακοίνωση.
 
Τα εισιτήρια με ΑΕΚ
 
 Την ευκαιρία να αποθεώσουν την ομάδα τους για τη φετινή της πορεία θα έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στην ΑΕΚ. Η διοίκηση της βολιώτικης ομάδας ανακοίνωσε ότι στην εντός έδρας αναμέτρηση με την «Ένωση», η οποία θα είναι και η τελευταία εμφάνιση της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για φέτος, θα οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ και η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θεωρώντας πως έφτασε η στιγμή για να νιώσει η ομάδα την επιβράβευση του κόσμου για την εκπληκτική φετινή πορεία της, ορίζει γενική είσοδο 10 ευρώ στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα των Play off, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΕΚ, την Κυριακή 22 Μαΐου 2011, στις 18:15, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δίνοντας έτσι σε όλους την ευκαιρία να κατακλύσουν το Στάδιο και να χειροκροτήσουν την ομάδα, που μας έχει κάνει τόσο περήφανους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου