ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυπελλούχος Ελλάδος ο ΠΑΟΚ – Νίκησε την ΑΕΚ με 1-0

κυπελλούχος-ελλάδος-ο-παοκ-νίκησε-τ-515858

Γεγονός είναι το πρώτο νταμπλ του ΠΑΟΚ στην ιστορία του καθώς με 1-0 κέρδισε την ΑΕΚ και στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδος.

Με ένα επιβλητικό γκολ του Τσούμπα Άκπομ στο 45′ της αναμέτρησης και πρωταγωνιστή του ματς τον Δημήτρη Πέλκα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ με 1-0.

Η φάση του τέρματος μάλιστα έφερε και τον πρώτο έλεγχο VAR στην Ελλάδα, με τον διαιτητή να μετράει κανονικά το γκολ!

Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει το έβδομο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του και το πρώτο νταμπλ.

Στο ΟΑΚΑ δεν έλειψαν οι εντάσεις με οπαδούς να φτύνουν δημοσιογράφους και να τους υβρίζουν λίγο πριν την έναρξη του ματς.

Λίγο μετά το πρώτο τέταρτο, επικράτησε ένταση στα επίσημα (στο κέντρο για την ακρίβεια και σχετικά κοντά στο μπουθ που κάθεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης) του γηπέδου και σε κάποιο σημείο ξέφυγε η κατάσταση, καθώς έπεσε ξύλο ανάμεσα στον κόσμο που ήταν εκεί και στα ΜΑΤ.

Τα επεισόδια διήρκεσαν για λίγο και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που ήταν στη θύρα με τις προσκλήσεις των «ασπρόμαυρων» προσπάθησαν να μετακινηθούν προς το κέντρο, που ήταν και οι υπόλοιποι. Η αστυνομία είχε διαφορετική άποψη, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ξανά χαμός.

Ο Γιώργος Σαββίδης κατέβηκε να δει τι έγινε και ο Μάκης Γκαγκάτσης έσπευσε στο σημείο για να ηρεμήσει τους πάντες. Τελικά, τα ΜΑΤ επέτρεψαν στους οπαδούς να πάνε προς το κέντρο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Κάνιας, Σάκχοφ, Πέλκας, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Ακπόμ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μπακασέτας, Μάνταλος, Λιβάγια, Πόνσε

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου