ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Άσος στη Γαλλία, γκολ στην Ολλανδία

στοίχημα-άσος-στη-γαλλία-γκολ-στην-ολλ-518152

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα πέρασε, μάθαμε τα δύο ζευγάρια των τελικών Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, τα οποία θα μας απασχολήσουν ξανά στα τέλη Μαΐου και 1η Ιουνίου και μέχρι τότε το στοιχηματικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πρωταθλήματα και στους θεσμού Κυπέλλου. Από το κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (10/05) τα βλέμματα πέφτουν στη Β’ Ολλανδίας και στη Β’ Γαλλίας.

Εκκίνηση στα πλέι οφ ανόδου της Β’ Ολλανδίας. Το ζευγάρι που ανοίγει την αυλαία είναι το Ναϊμέγκεν – Βααλβάικ με ώρα έναρξης στις 19:30. Η ομάδα που ξεκάθαρα πήρε δύναμη και βαθμούς στην είσοδο στα πλέι οφ η Ναϊμέγκεν, με 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες εντός έδρας, κοντράρει μία Βααλβάικ η οποία εκτός έδρας φέτος κάνει ροντέο τα παιχνίδια της. Εννέα νίκες, εννέα ήττες και μόλις μία ισοπαλία μακριά από την έδρα της.

Στον β’ γύρο της κανονικής διάρκειας, η Ναϊμέγκεν επικράτησε 2-1 της Βααλβάικ. Ομάδες που παίζουν επιθετικά, δημιουργούν φάσεις, σημειώνουν γκολ, δύσκολο απόψε να μένει το ματς στο under. Η απόδοση του over δεν μας καλύπτει, ποντάρουμε στο 1.95 του over 3,5.

Προγνωστικά: Β’ Γαλλίας

Αναμετρήσεις με βλέμμα το κίνητρο, την παραμονή στην κατηγορία απόψε για την 37η αγωνιστική της Β’ Γαλλίας στο κουπόνι ΟΠΑΠ. Παιχνίδι με αυτά τα στοιχεία είναι το Γκαζελέκ – Σατόρου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κερδίσει την παραμονή τους και τους γηπεδούχους να ψάχνουν διακαώς βαθμούς.

Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα αριστερά και βλέποντας ότι την τελευταία αγωνιστική πηγαίνει την έδρα της Παρί, η οποία και αυτή με τη σειρά της δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου απόψε μπορεί ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας να μην την κάνει. Πάμε στον άσο του 1.77.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου