ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει και συνέχεια

θέλει-και-συνέχεια-426462

Τη συνέχεια στο σερί τους με νίκες κατά του Παναθηναϊκού αλλά και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και επιτυχίες στα πλέι οφ θέλει ο Ολυμπιακός. Το επόμενο ματς είναι σύντομα, καθώς αύριο στις 5.15 μ.μ. θα ξαναβρεθεί αντίπαλος με τους πράσινους στο ΟΑΚΑ.

Πάντως για το αυριανό ματς τα προβλήματα είναι συν ένα, αφού εκτός από τις απουσίες των Χαβιέ Ουμπίντες (τραυματίας) και Στάθη Ρόκα (τιμωρημένος) θα απουσιάσει και ο Βιθέντε Μόνχε, επίσης τιμωρημένος.

«Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ικανοποιήσαμε τον κόσμο και κατακτήσαμε μια νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουμε σε μια καλύτερη συνέχεια», ήταν τα λόγια του Λεάντρο Άλβαρεζ μετά το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟ…

 
 
Ο Μήτσιος στο ΟΑΚΑ
 
Ο Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο ορίστηκε διαιτητής στο αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Μήτσιος έχει σφυρίξει φέτος τα ματς του Ολυμπιακού 19/9/10 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός  1-1, 11/12/10 Ολυμπιακός-Άρης 1-1 και 12/3/11 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2-1.
 Αύριο στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (18/5 – 17:15, ΟΑΚΑ) ο Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου) θα έχει βοηθούς τους Χρήστο Μπαλτά (Αχαΐας), Χρήστο Σωτηρόπουλο (Αχαΐας)
και 4ο διαιτητή τον Μάριο Λαμπρόπουλο (Ηλείας).
 
 
 Ο Κατσαβάκης
 
 Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας Μάκης Κατσαβάκης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», λέγοντας πως η νίκη επί των «πρασίνων» άξιζε την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του και τόνισε ότι θέλει να συνεχιστεί η προσπάθεια για να καταφέρει ο Ολυμπιακός Βόλου να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Επίσης ο Μάκης Κατσαβάκης απεύχεται το ενδεχόμενο να τερματίσει πρώτη η ΑΕΚ και τελευταίος ο Ολυμπιακός Βόλου στα πλέι οφ, ενώ αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του στους αγώνες διαβάθμισης, αλλά και τη γενικότερη εικόνα τους στο πρωτάθλημα.
Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Αξίζαμε αυτή τη χαρά γιατί θα ήταν κρίμα να μην έχουμε βαθμούς μετά από τρίτο ματς που παίξαμε καλά. Και με τον ΠΑΟΚ είχαμε καταπληκτική απόδοση αλλά δεν ευοδώθηκε με τρεις βαθμούς όπως χθες. Ο ΠΑΟΚ από την αρχή στριμώχτηκε στο πρώτο μισό και βέβαια τα δώρα που πήρε στα δύο γκολ τον βοήθησαν να κλειστεί ακόμα περισσότερο».
Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Καμιά φορά συνωμοτεί το σύμπαν εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Μαρτίν που έχει τρομερό αριστερό δεν μπόρεσε να το βάλει γκολ από το μισό μέτρο. Ο Σολάκης και τα άλλα παιδιά μπορούν να κάνουν γκολ εύκολα. Με τόσες ευκαιρίες όμως δεν σκοράρουν. Είναι θέμα συγκυριών».
Για τον αγώνα που ακολουθεί: «Εμείς θέλουμε να συγκεντρωθούμε για ματς με τον Παναθηναϊκό γιατί τα πράγματα περιπλέκονται στην κορυφή. Στοχεύουμε να έχουμε μια καλή απόδοση και ανάλογη συγκομιδή βαθμού ή βαθμών και από εκεί και πέρα έχει ο Θεός. Θα δούμε.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο ήλπιζα ότι θα είχε προβάδισμα. Η ΑΕΚ ανέτρεψε το σκηνικό και τώρα έχει πάει πρώτη. Εμείς δεν είχαμε καλή απόδοση στο ΟΑΚΑ μαζί της, αλλά μας κέρδισε με πέναλτι που δεν ήταν. Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία με εμάς, αλλά την έχασε. Εμείς δεν θέλουμε να πάει πρώτη η ΑΕΚ γιατί μπορεί να κινδυνεύσει η τελευταία θέση που δίνει εισιτήριο, αν και δεν επιδιώκουμε να τερματίσουμε τελευταίοι».
Για τη γενικότερη παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου φέτος: «Έχει μια διάρκεια η ομάδα και είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει σε όλη τη χρονιά και τώρα. Και η Καβάλα και ο Ατρόμητος και ο Εργοτέλης είχαν καλά διαστήματα και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν είχαν διάρκεια».
 
 
 
Απολογίες
 
 Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας θα βρεθεί την προσεχή Πέμπτη ο Αχιλλέας Μπέος, αφού η φραστική επίθεση προς τον διαιτητή Δημήτρη Θάνο και η καταγραφή όλων των γεγονότων στο φύλλο αγώνα από τον ίδιο τον ρέφερι, οδηγούν τον Αχιλλέα Μπέο σε απολογία .
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου απειλείται με πρόστιμο, ενώ αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμο και στην ΠΑΕ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μοναδική ομάδα των πλέι οφ, που κλήθηκε σε απολογία κατηγορούμενη για παραβάσεις και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.
Για την 2η αγωνιστική η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα απολογηθεί για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων, όπως και για την 3η αγωνιστική για συμπεριφορά των φιλάθλων επί παραβάσει των άρθρων 1 επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».
 
 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου