ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και άλλη νίκη επί του ΠΑΟ

και-άλλη-νίκη-επί-του-παο-429052

Την τρίτη νίκη μέσα σε 5 μήνες επί του Παναθηναϊκού πέτυχε το βράδυ της Κυριακής στο «Πανθεσσαλικό» ο Ολυμπιακός Βόλου, που κέρδισε με 2-1, (51′ Σολάκης, 64′ Μαρτίν – 33′ Λέτο) πετυχαίνοντας παράλληλα και την πρώτη του νίκη στην τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.
Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ήταν ανώτερος και πήρε τη νίκη, ενώ “κράτησε” τον ΠΑΟ για 3ο ματς πλέι οφ χωρίς νίκη και τον απειλεί, πλέον, με την τελευταία θέση των αγώνων κατάταξης!
 Οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν απλά ανώτεροι, αλλά σε πολλά σημεία του αγώνα ήταν η μεγάλη ομάδα απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που ήταν τυχερός που προηγήθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά δεν έπεισε πως μπορούσε να κερδίσει τον προχθεσινό καλό Ολυμπιακό.
Ήταν από τις φορές που για τον Ολυμπιακό δεν φάνηκαν οι απουσίες με τον Μάκη Κατσαβάκη, χωρίς τους Ούμπιντες και Ρόκα, να παρατάσσει τον Ολυμπιακό Βόλου με 4-4-2, έχοντας Σολάκη και Μαρτίν στην επίθεση. Άλβαρεζ, Μητρόπουλος, Μόνχε και Μπρέσκα ήταν στη μεσαία γραμμή και με τους Σέλεζι, Ζαραδούκα, Σανκαρέ και Τομάς στην άμυνα.
Ο Παναθηναϊκός περιμένει πάλι αύριο Τετάρτη (18/5) στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, που όμως του έχει πάρει τον αέρα αφού εκτός από το προχθεσινό 2-1 κέρδισε για πρώτη φορά εκτός έδρας τον ΠΑΟ στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο 18/12/2010 με 0-1 και ακριβως πριν από ένα μήνα είχαμε επανάληψη του θριάμβου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 3 – 2.
Προχθές παρότι βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που έκανε ό,τι ήθελε, είχε δύο δοκάρια (22′ Μαρτίν, 29′ Μπρέσκα), τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μπρέσκα (8′) και Σολάκη (11′, 18′) αλλά τελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 33′ όταν ο Μπρέσκα θέλησε να ντριπλάρει τον Λέτο στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του(!), με τον Αργεντινό να «κλέβει» και να «εκτελεί» τον Γιακούποβιτς.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι παρέμεναν καλύτεροι και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σολάκη στο 51 και μετά το 1-1 να ξαναβρίσκουν τον ενθουσιασμό για την ολική ανατροπή, κάτι που έγινε στο 64′ με την κεφαλιά του Μαρτίν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Ζαραδούκας, Τομάς, Σανκαρέ, Αλβάρες, Μητρόπουλος, Μπρέσκα (90’+1′ Ψυχογιός), Μόνχε (81′ Ντολεζάι), Μαρτίν, Σολάκης (75′ Ακόστα).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κλέιτον (46′ Καραγκούνης), Νίνης (70′ Γκοβού), Λουίς Γκαρσία (70′ Πετρόπουλος), Λέτο, Σισέ.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου