ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Combo και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ

στοίχημα-combo-και-ειδικά-στο-τσάμπιονς-λι-522384

Τα φώτα στρέφονται στο «Ανφιλντ» από το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης (07/05), στη ρεβάνς του 3-0 του «Καμπ Νόου» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα. Ενα δύσκολο παιχνίδι για τους Αγγλους, τόσο λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα, όσο και για τα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια της εβδομάδας.

Ο ανέτοιμος και ακόμα με ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του Φιρμίνο, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί, αλλά και αυτός του Σαλάχ στο κεφάλι στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νιούκαστλ, ο οποίος θα μείνει και αυτός εκτός. Ετσι, ο Γιούργκεν Κλοπ θα στηριχθεί στο Σαντιό Μανέ, ο οποίος θα είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών της Λίβερπουλ και πιθανότατα την 3άδα της επίθεσης θα συμπληρώσουν οι Σακίρι και Οριτζί.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα

Το γεγονός ότι θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ δίχως δύο από τα βαριά όπλα της απόψε κόντρα στην Μπαρτσελόνα δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της, το σχέδιο για επίθεση και να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για ανατροπή. Οσο δύσκολο, όσο και ακατόρθωτο μοιάζει. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, ειδικά αν ανοίξει πρώτη το σκορ η Λίβερπουλ, η οποία θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια και μία Μπαρτσελόνα με καθαρό μυαλό, δίχως να αγχώνεται και να κάνει βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις για το γκολ.

Επιλέγουμε για στοίχημα στο Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα το goal/goal και over, σε ανοιχτούς διαδρόμους και με την εκτελεστική δεινότητα των Σουάρες και Μέσι κατά κύριο λόγο μπορούμε να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Σε κάτι πιο ειδικό να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Μανέ σε απόδοση 2.35.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου