ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα

στοίχημα-σε-πρέμιερ-λιγκ-και-μπουντεσ-526027

Μεγάλο και με έντονο ενδιαφέρον το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ (04/05) του Σαββάτου. Οι κατηγορίες της Αγγλίας βρίσκονται στο φινάλε, τα μεγάλα πρωταθλήματα… κοντοζυγώνουν και τα μέτωπα παραμένουν ανοιχτά. Δραματικό φινάλε αναμένεται στην υπόθεση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ και αυτό προμηνύει απόψε το βράδυ (21:45) η Λίβερπουλ να φύγει νικήτρια από το Νιούκαστλ, κόντρα στην ομάδα ενός παλιού, αγαπητού, προσώπου: του Ράφα Μπενίτεθ.

Ενδιάμεσα των αγώνων με την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, λίγα 24ωρα μετά το βαρύ 3-0 στη Βαρκελώνη, παρά την άψογη εικόνα της και λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς του «Ανφιλντ», οι «κόκκινοι» καλούνται να κάνουν τη δουλειά τους και να περιμένουν σε πιθανή γκέλα της Σίτι το βράδυ της Δευτέρας κόντρα στη Λέστερ στο «Ετιχαντ». Οι «καρακάξες» έχουν εξασφαλίσει την παραμονή, στα τελευταία παίζουν πιο απελευθερωμένα, έχοντας δύο νίκες και ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, όμως το έργο με τη Λίβερπουλ είναι δύσκολο.

Δεν πιστεύουμε να σταθεί εμπόδιο στη μάχη του τίτλου η Νιούκαστλ και επειδή έρχεται δύσκολη ρεβάνς για τη Λίβερπουλ, το ενδεχόμενο να κερδίσει με λίγα γκολ βρίσκεται στο προσκήνιο. Το διπλό με Under 3,5 σε ένα παιχνίδι με πολλές στοιχηματικές προσφορές προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπουντεσλίγκα

To προηγούμενο Σάββατο το μεσημέρι η Ντόρτμουντ γνώριζε απρόσμενη και καταδικαστική ήττα από τη Σάλκε εντός έδρας με 2-4. Το επόμενο απόγευμα της Κυριακής, η Μπάγερν Μονάχου έμεινε στο 1-1 με τη Νυρεμβέργη εκτός έδρας για να κρατηθεί εντός μάχης τίτλου. Αυτή τη φορά, οι Βεστφαλοί πηγαίνουν στη Βρέμη να αντιμετωπίσουν τη Βέρντερ, σε μία έδρα όπου ανέκαθεν ο ρυθμός ήταν γρήγορος, υπάρχουν γκολ έχοντας παράλληλα και πέντε διπλά στα 7 τελευταία!

Η Ντόρτμουντ δείχνει ευάλωτη αμυντικά, όμως επιθετικά δημιουργεί φάσεις και σκοράρει με ευκολία. Η Βέρντερ δεν έχει παρατήσει τον στόχο της για την είσοδο στα εισιτήρια του Γιουρόπα Λιγκ, παρότι στα δύο τελευταία γνώρισε ισάριθμες ήττες οι οποίες την πήγαν πίσω. Το παρελθόν τους στο συγκεκριμένο γήπεδο (πέντε σερί goal/goal, 4 over σε αυτά), αλλά και οι πιο πρόσφατες αγωνιστικές μας οδηγούν στην επιλογή του goal/goal με over σε απόδοση 1.67.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου