ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανελλήνια και διεθνής αναγνώριση για Ο.Ε.Α. – Ν.Α.Β.

πανελλήνια-και-διεθνής-αναγνώριση-γι-439710

Την πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση κατέκτησαν για μια ακόμη φορά οι κωπηλάτες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. που αγωνίστηκαν στην Α΄ φάση του 77ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και στη Διεθνή ρεγκάτα που διεξήχθη στο Έσσεν της Γερμανίας. Συγκεκριμένα στην Α΄ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξήχθη στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά (28-4 έως 1-5) οι αθλητές και αθλήτριες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. για μια ακόμη φορά έδειξαν την υψηλή ανωτερότητά τους κατακτώντας 2 χρυσά, 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια και κατατάσσοντας τον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. σε σύνολο 31 συμμετεχόντων σωματείων στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης σύμφωνα με τον αριθμό χρυσών μεταλλίων και στην τρίτη θέση σύμφωνα με το σύνολο των μεταλλίων.
Αναλυτικά οι θέσεις και τα μετάλλια που κατέκτησαν είναι τα εξής:
ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ πρώτη νίκη στο skif (1χ) ανδρών και πρώτη νίκη στο skif (1χ) νέων ανδρών.
ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ δεύτερη νίκη στο skif (1χ) νέων γυναικών
ΠΑΣΙΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ-ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ δεύτερη νίκηστη 2κωπο (2-) ανδρών
ΑΧΜΕΔΟΦ ΣΑΛΙ-ΣΑΡΜΠΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ- ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ. δεύτερη νίκη στο 4πλο skif εφήβων.
ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ Τρίτη νίκη στο skif (1χ) γυναικών.
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τρίτη νίκη στη
2κωπο (2+) με πηδαλιούχο
ΘΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΞΑΔΑΣ
ΓΚΙΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΜΠΙΛΗ ΑΣΗΜΙΝΑ 5η θέση στο 2πλο skif (2χ) ΝΕΑΝΙΔΩΝ
 
Η συνέχεια των επιτυχιών για τη βολιώτικη κωπηλασία και τον Ο.Ε.Α. Ν.Α.Β. δόθηκε μετά από λίγες ημέρες στη Διεθνή Ρεγκάτα Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Έσσεν της Γερμανίας (7,8/5) με τους παγκόσμιους πρωταθλητές του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. Καλαμποκά Τριανταφυλλιά και Παπαχρήστο Στέργιο στην πρώτη διεθνή εμφάνισή τους με τα ελληνικά χρώματα για το 2011 όχι μόνο να είναι ικανοποιητική, αλλά να στέφονται χρυσοί και αργυροί νικητές αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα η Καλαμποκά Τριανταφυλλιά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 2πλο skif (2χ) νέων γυναικών και ο Παπαχρήστος Στέργιος κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στη 2κωπο (2-) ανδρών.
Με τη συνέχεια που αναμένεται να είναι αντάξια του ονόματος του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και της ελληνικής κωπηλασίας οι προπονητές του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Καμμένος Κωνσταντίνος και Τζούνης Ευθύμης αθόρυβα και μεθοδικά συνεχίζουν την σκληρή και αποτελεσματική δουλειά των τελευταίων ετών.
Από όλους, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη, τους γονείς, τους παλαίμαχους κωπηλάτες του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και τους φίλους της κωπηλασίας ειλικρινέστατα συγχαρητήρια στους αθλητές, αθλήτριες και στους προπονητές τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου