ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναβολή μέχρι νεωτέρας

αναβολή-μέχρι-νεωτέρας-430958

Την αναβολή του κυριακάτικου παιχνιδιού της Νίκης Βόλου κόντρα στους Πόντιους Κατερίνης αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με χθεσινή της απόφαση μία μέρα μετά την ανακοίνωση της ΕΠΑΕ ότι το ματς για την 34η αγωνιστική δεν θα διεξαχθεί λόγω οφειλών των κυανόλευκων.

Το κυριακάτικο ματς για την ομάδα της Νίκης Βόλου δεν συμπεριλήφθηκε την Τετάρτη στο πρόγραμμα για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Football League 2, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΕΠΑΕ: «Ο αγώνας ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, δεν θα διεξαχθεί μετά τις υπ’ αριθμ. 25/2011 & 91/2011 αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο». Οι αποφάσεις αφορούν χρωστούμενα της Κυανόλευκης ΠΑΕ σε παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, με την ΕΠΟ να έχει ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα πως αν δεν καταβληθούν, τότε οι κυανόλευκοι κινδυνεύουν με μηδενισμό σε κάθε τους παιχνίδι και αφαίρεση δύο βαθμών εφόσον δεν υπάρξει αποπληρωμή. Αυτά αφορούν την μέρα της Τετάρτης, καθώς με χθεσινή της ανακοίνωση η ΓΓΑ και ο κ. Μπιτσαξής αναφέρουν με επιστολή τους πως ο κυριακάτικος αγώνας των κυανόλευκων δεν θα διεξαχθεί λόγω επικινδυνότητας, αφού την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και η 3η αγωνιστική των Play Off με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα στην ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεται και το ματς καλαθοσφαίρισης με την ομάδα της Νίκης Βόλου να φιλοξενεί τελικά το Σάββατο και όχι την Κυριακή την ομάδα της Αξιούπολης Αλέξανδρο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ αναφέρει: «Με απoφάσεις του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, ύστερα από εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και γνωμοδότηση της ΔΕΑΒ, μετατίθεται, για άκρως σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης, η διεξαγωγή των αγώνων: 1). ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (FOOTBALL LEAGUE 2 – 2ος όμιλος, 34η αγωνιστική), και

2). Γ.Σ. ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Σ. ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, 25η αγωνιστική). Οι δύο παραπάνω αγώνες επρόκειτο να διεξαχθούν την Κυριακή 15 Μαΐου, ο πρώτος στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και ο δεύτερος στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου. Οι νέες ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα καθορισθούν από τις αντίστοιχες διοργανώτριες αρχές. Το αίτημα της αστυνομίας, όπως αναφέρεται στην εισήγησή της, οφείλεται στο γεγονός ότι, την Κυριακή 15 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διεξαχθεί ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (play offs Superleague)». Πλέον αυτό που αναμένεται είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΑΕ για τον ορισμό ή όχι νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του παιχνιδιού. Αυτό που αποκλείεται πάντως είναι ο ορισμός του αγώνα αύριο Σάββατο.

Η απόφαση του Βlue Club

Σε Γενική Συνέλευση προχώρησαν την περασμένη Τετάρτη τα μέλη του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης, με τους φίλους της κυανόλευκης να αποφασίζουν πως θα ζητηθούν οι μετοχές από κάθε μέτοχο της ομάδας. Εάν αυτό δεν γίνει, τότε οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου