ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με επιτυχία το πρωτάθλημα Body Contact

με-επιτυχία-το-πρωτάθλημα-body-contact-527247

Με απόλυτα άψογη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία στέφθηκε το 1ο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα Body Contact όλων των κατηγοριών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Βoxing (ΠΟΚ) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πορταριάς – Mακρινίτσας με διοργανωτή τον Α.Σ. Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία (ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου), συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων και τη στήριξη του Δήμου Bόλου.

Παρά την εορταστική ημέρα, στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 16 σύλλογοι – μέλη που καλλιεργούν τον κλάδο άθλησης Body Contact πλήρους επαφής, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας με 220 αθλητές.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν ο Α.Σ. Πάνθηρες Ν. Ηράκλειο Αττικής με προπονητή τον Μπίλα Νίκο, Α.Σ. Δύναμη Βύρωνα με προπονητή τον Παπαγεωργίου Ζήση, Α.Σ. Ειρήνη με προπονήτρια τη Σκαπή Ειρήνη, Α.Σ. ΚΙΜΕ Ξάνθης με προπονητή τον Παπαδόπουλο Γρηγόρη, Α.Σ. Αριστοτέλης Κιλκίς με προπονητή τον Μελικιάδη Οτάριο, Α.Σ. Αλέξανδρος Πολύκαστρο Κιλκίς με προπονητή τον Κεσίδη Βιατσεσλάβ, Α.Σ. Φίλιππος Ν. Σάντα Κιλκίς με προπονητή τον Παπαγιαννίδη Φίλιππο, Α.Σ. Τιτάνες Ρόδου με προπονητή τον Σεϊτη Μάνο, Α.Σ. Λάρισας με προπονητές τους Τζήρα Αθανάσιο και Δαλαμάγκα Γεώργιο, Α.Σ. Μονομάχοι Παλαμά Καρδίτσας με προπονητή τον Γαλλιό Κώστα, Α.Σ. Μαχητές Αλμυρού και Α.Σ. Μαχητές Ν. Αγχιάλου με προπονητή τον Λεωνίδα Αντώνη, Α.Σ. Τσαγκαράδας-Μουρεσίου με προπονητή τον Ποζαπαλίδη Ηρακλή, Α.Σ. Μαχητής Αγριάς με προπονητή τον Κρίσιλα Ιωάννη και Α.Σ. Υπερτατη Αλήθεια Συνεργασία με προπονητές τους Κοσμίδη Γιώργο και Koσμίδου Βίκυ.

Υπεύθυνος διαιτησίας ο διεθνής διαιτητής και μέλος διοικούσας επιτροπής του κλάδου άθλησης Body Contact Shihan Κοσμίδης Γιώργος, ο οποίος πλαισιωνόταν από τους διαιτητές Τζήρα Αθανάσιο, Ταμουρίδη Χρήστο, Αντώνη Λεωνίδα, Σκαπή Ειρήνη, Πέτρου Απόστολο, Αχιλαδέλη Μαρία, Γιολδάση Γιώργο, Κακαζιάννη Καρολίνα, Τζάλλα Μιχάλη, Βαϊτσα Τσιγαρίδα, Βλαχοπούλου Λίλη και Μυλώνη Σταύρο.

Την όλη προετοιμασία του πρωταθλήματος ανέλαβαν η Κοσμίδου Βίκυ με τον Κρίσιλα Γιάννη, με την καθοδήγηση του Γιώργου Κοσμίδη. Τις υπηρεσίες τους πρόσφεραν στη γραμματεία των αγώνων οι Κουφογεώργος Απόστολος, Καλαντζοπούλου Κατερίνα, Κοσμίδου Κατερίνα, Παπαδάμ Κατερίνα, Σιδηροπούλου Βούλα και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Σγαρδώνη Ευαγγελία, ενώ τη φύλαξη του χώρου είχε ο κ. Τζάλλας Αλέξανδρος.

Σημαντική η βοήθεια από τους Παναγιώτη Παιτήρη, Γιολδάση Γιώργο, Ποζαπαλίδη Ηρακλή, Φωτίου Νίκο, Κουφογεώργο Απόστολο στην προετοιμασία του σταδίου.

Την ηχητική κάλυψη των αγώνων ανέλαβε ο κ. Σιούλας Χαρίσιος που με την εξελιγμένη τεχνολογία του drone έδωσε άλλο αέρα στο πρωτάθλημα.

Στο πρωτάθλημα έδωσαν το «παρών» η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα, η πρώην υπουργός κ. Ζέττα Μακρή, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Βόλου κ. Ζέρβας Ανδρέας, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Καλυβιώτης Αχιλλέας και η πολιτευτής κ. Ράπτη Ελενα.

Το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν ιδιαίτερα υψηλό και οι αγώνες των ανδρών-γυναικών εντυπωσίασαν όλους τους θεατές για τη μαχητικότητα, το ψυχικό σθένος και την υψηλή τεχνική κατάρτιση. Μεγάλη εντύπωση έκαναν οι βετεράνοι Αγγελος Κουφός, δάσκαλος του Shotokan και ο Κώστας Ευσταθόπουλος για το ψυχικό σθένος που επέδειξαν και ο αγώνας του Sensei Μάνου Σεϊτη με τον Farzat Deylamian, που ξεχώρισε το υψηλό μαχητικό πνεύμα, από έναν εκπαιδευτή και έναν πρωταθλητή, οι οποίοι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και είναι πρότυπα για τους νεότερους αθλητές.

Ο προπονητής της ακαδημίας Γιώργος Κοσμίδης και το ΔΣ ευχαριστούν θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη για την αμέριστη στήριξη και συνδιοργάνωση στο πρωτάθλημα καθώς και τον δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο για την ευγενική παραχώρηση του σταδίου και τη σημαντική βοήθεια στην διοργάνωση. Τιμητική μαύρη ζώνη απένειμε στον αντιδήμαρχο Βόλου κ. Ανδρέα Ζέρβα για τη μεγάλη πρόσφορα του στον σύλλογο, ως έναν εκ των παλαιοτέρων μαθητών της ακαδημίας, που επί 7 χρόνια μαθήτευσε κοντά στον δάσκαλο, αλλά λόγω σπουδών δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση και να δώσει εξετάσεις για τον βαθμό του 1ο Dan.

Τέλος, ευχαριστούμε την υγειονομική επιτροπή του Ελληνικού Shinkyokushinkai, τους ιατρούς Μαλινδρέτο Παύλο και Οικονομίδη Αλέξανδρο, τη νοσηλεύτρια Αντιγόνη Παπαϊωάννου και το Κέντρο Αποκατάστασης Βόλου «Κένταυρος» για την ιατρική κάλυψη των αγώνων και τη δωρεάν διάθεση του ασθενοφόρου. Ιδιαίτερα στον ιατρό Οικονομίδη Αλέξανδρο, ο οποίος βοήθησε στην αναζήτηση χορηγών και συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία του πρωταθλήματος. Επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια της υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων Εύας Σγαρδώνη στην αναζήτηση χορηγών, των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης του Βόλου.

Η διοργάνωση απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τους προπονητές των συλλόγων, τους αθλητές, τους γονείς αυτών και το κοινό για την εξαιρετική οργάνωση και για το θέαμα που πρόσφεραν οι υψηλού επιπέδου αγώνες ειδικά στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών με υψηλό μαχητικό πνεύμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου