Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Φινάλε χωρίς τον πρωταθλητή ΝΠΣ Βόλος

φινάλε-χωρίς-τον-πρωταθλητή-νπσ-βόλος-527286

Την Κυριακή 5 Μαΐου ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Football League και το φινάλε μπορεί να έχει παιχνίδια «φωτιά» για διάφορες θέσεις… αλλά όχι αγωνιστική δράση για τον πρωταθλητή ΝΠΣ Βόλος που ολοκλήρωσε πρόωρα και πανηγυρικά με την ανάλογη φιέστα την παρουσία του στα γήπεδα αφού στην τελευταία αγωνιστική θα έπαιζε με τον Αήττητο που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το φινάλε έχει παιχνίδια «φωτιά», τόσο για την 2η θέση η οποία οδηγεί σε μπαράζ ανόδου, όσο για μια θέση στην 10άδα η οποία δίνει εισιτήριο για τη Σούπερ Λιγκ 2 των 800 χιλιάδων ευρώ για κάθε ομάδα, την οποία διεκδικούν ο Ηρακλής και ο Καραϊσκάκης, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται σήμερα αποφάσεις που μπορεί να αλλάξουν το σκηνικό… καθώς έχουν προκύψει ότι ανοίγουν οι φάκελοι αδειοδότησης των ομάδων από την ΕΠΟ και μπορεί να υπάρξει τιμωρία τριών, που θα αλλάξει τα δεδομένα σε κορυφή και ουρά.

Οι φάκελοι έχουν κατατεθεί από τον Φεβρουάριο, αλλά η ΕΠΟ καθυστέρησε πολύ να τους ελέγξει. Μετά από πιέσεις του προέδρου της Football League Λεωνίδα Λεουτσάκου που ζήτησε από τον Γραμμένο να συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και οι εισηγήσεις έχουν σταλεί στην ΕΠΟ και θα ανακοινωθούν πιθανόν σήμερα… Φαίνεται ότι έχουν πρόβλημα και δεν θα περάσουν την πρώτη επιτήρηση (είναι δύο τα στάδια) οι Απόλλων Λάρισας, Κέρκυρα και Ηρακλής! Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί και τότε θα αλλάξει εντελώς το σκηνικό της βαθμολογίας. Βεβαίως, οι ομάδες έχουν δικαίωμα κατάθεσης υπομνημάτων, αλλά δύσκολα θα αλλάξουν οι αποφάσεις.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή αφαίρεση βαθμών, τότε ο Απόλλων Λάρισας θα πέσει στην 3η θέση και ο Πλατανιάς θα ανέβει δεύτερος, ενώ σοβαρό θέμα υπάρχει και με τον Ηρακλή που θα μείνει εκτός 10άδας.

Ετσι ενώ ο ΝΠΣ Βόλος ΠΑΕ πανηγύρισε και επίσημα την κατάκτηση του τίτλου της Football League και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ανεπίσημα έχει αρχίσει και ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο με τη διεξαγωγή της 30ής αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Κυριακή (5/5) το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για τη σεζόν 2018-2019 και χθες η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια.

Ο Δημήτρης Καραντώνης του Συνδέσμου Ημαθίας ορίστηκε στο παιχνίδι του Πλατανιά με τον Ηρακλή ενώ ο Θανάσης Δραγούσης του Συνδέσμου Κιλκίς στο Δόξα Δράμας – Εργοτέλης. Από εκεί και πέρα, το Απόλλων Πόντου – ΑΟΧ/ Κισσαμικός θα διευθύνει ο Γιώργος Κουναλάκης (Ηρακλείου) ενώ το Κέρκυρα – Παναχαϊκή ο Νίκος Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας). Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 15:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές :

Κυριακή (5/5)

Πλατανιάς – Ηρακλής

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Ζήρδας (Αθηνών)

4ος: Δραγάτης (Ανατ .Αττικής)

Κέρκυρα – Παναχαϊκή

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Βοηθοί: Δεμερτζής, Δέλλιος (Πέλλας)

4ος: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Τρίκαλα

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Σκορδίλης (Κέρκυρας)

4ος: Μπαίλης (Πρέβεζας)

Αιγινιακός – Σπάρτη

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νταβέλας (Μακεδονίας), Βογιατζής (Καρδίτσας)

4ος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Απόλλων Πόντου – ΑΟΧ/Κισσαμικός

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου), Ψύλλος (Λέσβου)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

Δόξα Δράμας – Εργοτέλης

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

4ος: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

Ηρόδοτος – Απόλλων Λάρισας

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Τυριακίδης (Μακεδονίας)

4ος: Κολυτάς (Λασιθίου).

Αήττητος – Βόλος ΝΠΣ 0-3 α.α.

Μάλιστα, θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη σε δύο ματς – φωτιά, αφού θα καλυφθεί τηλεοπτικά το Πλατανιάς – Ηρακλής και μέσω WEB TV το Α.Ε. Καραϊσκάκης – Τρίκαλα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου