ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ετήσιο φεστιβάλ της Ιmba Ηellas η «Budofamily» του Νικόμαχου

στο-ετήσιο-φεστιβάλ-της-ιmba-ηellas-η-budofamily-του-529357

Την Κυριακή 21 Απριλίου Βολιώτες αθλητές έλαβαν μέρος στο ετήσιο φεστιβάλ της «IMBA HELLAS». Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν τόσο αγωνιστικό όσο και παραδοσιακό-τεχνικό κομμάτι στο αγώνισμα του “MUAY BORAN” με συμμετοχή 100 και πλέον αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.

Ο Νικόμαχος έδωσε το παρών με 9 συμμετοχές. Οι αθλητές που έλαβαν μέρος είναι οι: Πράππας Ηλίας, Ισμέρη Νεφέλη, Αναγνωστόπουλος Σπύρος, Μέμος Βασίλης, Ζωγράφος Φάνης, Βουρδουμπάκης Ευάγγελος, Εσερίδης Νικόλαος, Σαγάνης Αλέξανδρος και η 15χρονη Όλγα Μπαμπαλή, η οποία προπονείται μόλις 2 μήνες. Η εικόνα της επίδοσης τους αντικατοπτρίζεται στα 9 μετάλλια που έφεραν στον σύλλογο.

Για κάποιους από τους αθλητές ήταν η πρώτη εμφάνιση σε αγώνες, παρ’ όλα αυτά δεν υστερούσαν σε τίποτα από τους αντίπαλους, πατώντας σταθερά στον αγωνιστικό χώρο. Η συμμετοχή σε αγώνες προϋποθέτει πέραν των σωματικών προσόντων και ψυχικές δυνάμεις.

Όλος ο χρόνος προετοιμασίας και προπόνησης απαιτεί υψηλή συγκέντρωση και πολλές φορές πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια. Η επιβράβευση όμως έρχεται όταν ακούς συγχαρητήρια από καταξιωμένους δασκάλους στον χώρο όπως είναι ο Νάσος Αργυρόπουλος. Ένας προπονητής με πολλές διακρίσεις ο οποίος έχει αναδείξει πολλούς αθλητές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την προετοιμασία των αθλητών και την καθοδήγησή τους στους αγώνες, ανέλαβε ο έμπειρος προπονητής και διαιτητής του MUAY THAI Σάκης Καραβάσιος, ο οποίος βλέποντας τις πολύ καλές εμφανίσεις τους, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές του “KARAVASIOS TEAM” και επισήμανε πως η προπόνηση, η αφοσίωση και το ήθος ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στην επιτυχία. Βέβαια έπειτα από κάθε αγώνα, είτε έχουμε νίκη είτε ήττα, οφείλουμε να δούμε τα λάθη μας ώστε να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον δάσκαλο για την επιλογή του και την καθοδήγηση, καθώς και σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου