ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Δυάδα επιλογών στο Γιουρόπα Λιγκ

στοίχημα-δυάδα-επιλογών-στο-γιουρόπα-529433

Οι πρώτοι ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ ξεχωρίζουν από το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (02/05), όπου αγωνιστικά και στοιχηματικά είναι δύο ματς που τραβάνε τα βλέμματα.

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Τσέλσι και Αρσεναλ – Βαλένθια οι δύο αναμετρήσεις, με τις αγγλικές ομάδες να δηλώνουν το παρών και εδώ, μετά τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι είναι στη Γερμανία ανάμεσα στην Αϊντραχτ και την Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι πηγαίνουν σε μία δύσκολη έδρα, από τις πιο επικίνδυνες στην Ευρώπη, ειδικά μετά την πολύ καλή φετινή ομάδα της Φρανκφούρτης, η οποία απόψε θα αγωνιστεί δίχως τους σημαντικούς στην επιθετική γραμμή της, Αλέρ και Ρέμπιτς. Μιλάμε για 9 γκολ και 13 ασίστ από τον Ρέμπιτς και 14 γκολ και 10 ασίστ από τον Αλέρ. Σημαντικοί παράγοντες για τους Γερμανούς, έχοντας μοναδικό από την εντυπωσιακή τριπλέτα, Γιόβιτς στην αρχική ενδεκάδα.

Την ίδια ώρα, η Τσέλσι θα στερηθεί δύο σημαντικά στόπερ. Τον Ρούντιγκερ, ο οποίος έχει τραβήξει μεγάλο… κουπί φέτος, ενώ και τον Κέιχιλ, ο οποίος αγωνίστηκε αρκετά φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ και θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρή εναλλακτική. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι από πλευράς Αγγλων, αποσυντονισμένη επιθετικά η Αϊντραχτ και ποντάρουμε στην ισοπαλία στο πρώτο μέρος σε απόδοση 2.00.

Γιουρόπα Λιγκ Στοίχημα: Αρσεναλ – Βαλένθια

Στο Λονδίνο ρίχνεται η άλλη αγγλική ομάδα στην ημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, Αρσεναλ – Βαλένθια στο «Εμιρεϊτς» έχοντας δικαίως τον τίτλο του φαβορί. Μπορεί εντός συνόρων να προβληματίζει, όμως η Αρσεναλ στην Ευρώπη φέτος φαίνεται –ειδικά εντός έδρας- αρκετά σοβαρή. Το απέδειξε και στα δύσκολα παιχνίδια με τη Νάπολι, όπου επικράτησε δύο φορές δίχως να δεχθεί γκολ.

Η Βαλένθια έχει δείξει φέτος καλό πρόσωπο εντός και εκτός συνόρων. Μην ξεχάσουμε ότι βρέθηκε φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έδειξε σοβαρή εικόνα κόντρα σε Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως δίνουμε τον πρώτο λόγο στην Αρσεναλ, η οποία στο Λονδίνο μπορεί να… κουμαντάρει το ρυθμό τους ματς. Ασος σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου