ΑΘΛΗΤΙΚΑ

16 μετάλλια για τον Νικόμαχο Βόλου

16-μετάλλια-για-τον-νικόμαχο-βόλου-529527

Μεγάλη επιτυχία για τον Νικόμαχο Βόλου στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και στο 2ο πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών, που έγιναν στις 19, 20, 21 Απριλίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Στα πρωταθλήματα συμμετείχαν 1.280 αθλητές από 107 σωματεία από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Οι 23 αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν κατάφεραν να κατακτήσουν 8 χρυσά μετάλλια, 4 ασημένια και 4 χάλκινα μετά από πολύ ωραίες αναμετρήσεις και πολλούς αγώνες. Πραγματικά και πάλι ο βολιώτικος σύλλογος σάρωσε!!!

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Μαριτίνα Ζαχαράκη στην κατηγορια-68 Νεανίδων και -67 Γυναικών, η Κρητικού Ελένη στην κατηγορία -46 Νεανίδων, Ο Αντωνίου Χρήστος στην κατηγορία -61 Παίδων, ο Χλίτσιος Ανάργυρος στην κατηγορία +65 Παίδων, ο Κοντογιάννης Κωνσταντίνος στην κατηγορία -41 Παμπαίδων, ο Καρμάλης Άγγελος στην κατηγορία -33 Παμπαίδων(εγχρώμων ζωνών) και η Εμερτζιάδη Βικτωρια στην κατηγορία -30 Παγκορασίδων(εγχρώμων ζωνών).

Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Φραδέλος Χρήστος στην κατηγορία-68 Εφήβων, η Καπλάνη Μαρία στην κατηγορία -73 Γυναικών, η Ψαρογιάννη Ελένη στην κατηγορία -27 Παγκορασίδων και ο Τσάνι-Λαμπαδάρης Δημήτρης στην κατηγορία -41 παίδων (εγχρώμων ζωνών).

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Τόρης Ευάγγελος στην κατηγορία -45 Εφήβων, ο Τσελεπίδης Πρόδρομος στην κατηγορία -41 Παμπαίδων, ο Τσουρέλης Γιώργος στην κατηγορία -33 Παμπαίδων και ο Καζάκης Αλεξανδρος στην κατηγορία -33 Παμπαίδων (εγχρώμων ζωνών).

Ο αθλητής του συλλόγου Χλίτσιος Ανάργυρος ο οποίος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη όπου προπονήθηκε για 3 ημέρες με το κλιμάκιο επιλέκτων αθλητών Βορείου Ελλάδος στο οποίο είναι μέλος.

«Πολλές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους είναι φράσεις που ταιριάζουν απόλυτα στον σύλλογό μας», δήλωσε το Δ.Σ. «Συνιστούμε τους γονείς να είναι πολύ προσεκτικοί στις επιλογές τους και να σκέφτονται σε βάθος χρόνου, καθώς και να κρίνουν σωστά για το πού θέλουν να αθλείται το παιδί τους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου