ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα πιέσουν για εξελίξεις

θα-πιέσουν-για-εξελίξεις-439979

Εχοντας μάθει πλέον από τα προηγούμενα χρόνια και θέλοντας να αποφύγουν να ζήσουν ξανά ένα παρόμοιο καλοκαίρι όπως τα δύο τελευταία, γεμάτο αγωνία και καθυστερήσεις, Ερασιτεχνική Νίκη και οργανωμένοι αναμένεται να πιέσουν άμεσα για εξελίξεις στην ΠΑΕ.
 
Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής είναι γνωστό ότι έχει στείλει εδώ και αρκετό καιρό επιστολές – προσκλήσεις σε όλους τους μετόχους, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να κάνει μια συνάντηση στην οποία θα ξεκαθαρίσουν την θέση τους απέναντι στην ομάδα, ενώ οι οργανωμένοι του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» πραγματοποιούν σήμερα τακτική Γενική Συνέλευση και αποφασίζουν για την περαιτέρω στάση τους.
Όσον αφορά στην πρωτοβουλία της Ερασιτεχνικής Νίκης, ο Στράτος Γιδόπουλος μπορεί να την αντιμετώπισε θετικά και να δέχτηκε την πρόσκληση να συμμετέχει, αλλά από κει και πέρα ορισμένοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν, ενώ ο Κώστας Χρόνης απάντησε και δήλωσε ενοχλημένος από το ύφος της επιστολής! Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Κώστας Χρόνης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν του αρέσει το ύφος της επιστολής της Ερασιτεχνικής Νίκης, ότι δεν μπορούν στη Νέα Ιωνία να λοιδορούνται παράγοντες όπως ο Στράτος Γιδόπουλος που έχει βάλει λεφτά στην ομάδα, τα βάζει μεταξύ άλλων και με τον κόσμο της ομάδας, ενώ εμμέσως πλην σαφώς επιζητά τον επαναπροσδιορισμό της πρόσκλησης και των στόχων της πρωτοβουλία της Ερασιτεχνικής Νίκης… Την ώρα που φαίνεται να «βουλιάζει» το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των μετόχων, η Ερασιτεχνική δεν πρόκειται να σταματήσει τις ενέργειές της για να πιέσει τις καταστάσεις και να παίξει το ρόλο της για να βρεθεί λύση.
Ο Στράτος Γιδόπουλος από την πλευρά του συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος. Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά ούτε και έχει μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές για να τους ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι. Έτσι η ανησυχία και η αβεβαιότητα συνεχίζουν να είναι τα βασικά στοιχεία του κλίματος που επικρατούν στα αποδυτήρια, με τους παίκτες να ετοιμάζονται αν δεν τους μιλήσει κανείς μέχρι το τελευταίο ματς να κάνουν προσφυγές.
 
Αύριο το δικαστήριο με Μπέο
Αύριο πάντως ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένεται να βρεθεί στο Βόλο για το δικαστήριο με τον Αχιλλέα Μπέο. Άπαντες περιμένουν μήπως και η παρουσία του Γιδόπουλου στον Βόλο λόγω του δικαστηρίου σηματοδοτήσει κάποιες εξελίξεις για την κυανόλευκη ΠΑΕ, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας ή αν θα έχει συναντήσεις με μέλη της διοίκησης ή της Ερασιτεχνικής. Ο Στράτος Γιδόπουλος είχε ζητήσει πριν από λίγες ημέρες να συναντηθεί με εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γνωστοποιηθεί αν τελικά θα γίνει.
 
Αποφασίζει το Blue Club
Σήμερα στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τακτική Γενική Συνέλευση από το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης. Αυτή θα αφορά μόνο στα μέλη του προκειμένου να υπάρξει συζήτηση και στη συνέχεια να παρθούν αποφάσεις για την περαιτέρω στάση που θα κρατήσει ο σύνδεσμος απέναντι στην υπάρχουσα κατάσταση της ΠΑΕ. Οι φίλαθλοι εμφανίζονται αμετακίνητοι προς το παρόν, ζητώντας την αποχώρηση του Στράτου Γιδόπουλου από τα διοικητικά της ομάδας.
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου