ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα ΠΑΟΚ

και-τώρα-παοκ-440011

Την ευκαιρία να αποδείξει ότι το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ ήταν μόνο μία κακή παρένθεση έχει αύριο κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται τους Μακεδόνες στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play-Off της Super League.
Η εμφάνιση της ομάδας του Βόλου στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Κυπελλούχο ΑΕΚ δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι φίλοι των ερυθρόλευκων, με τον Ολυμπιακό να μένει άποντος στο μίνι αυτό πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου με τον Μάκη Κατσαβάκη να μην ανοίγει τα χαρτιά του στο οικογενειακό δίτερμα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα αποσυρθεί σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και θα ακολουθήσει μία τελευταία απογευματινή προπόνηση, με τον Σερραίο τεχνικό να βγάζει παράλληλα και την αποστολή του αυριανού αγώνα. Θέση στην ενδεκάδα που αγωνίστηκε την Κυριακή με την ΑΕΚ διεκδικούν οι Σολάκης, Ζαραδούκας αλλά και Ντολεζάι. Κάτω από τα δοκάρια τη θέση του διατηρεί ο Γιακούποβιτς, ενώ στην άμυνα δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στα αριστερά ο Ζαραδούκας και ο Ρόκας να περάσει στα χαφ. Επίσης στην άμυνα θέση διεκδικεί ο Ντολεζάι αντί του Τομάς με τους Σανκαρέ και Σέλεζι να παραμένουν στο βασικό σχήμα. Στη μεσαία γραμμή ο Μητρόπουλος με τον Άλβαρεζ δεν αποκλείεται να έχουν ως βοήθεια τον Ρόκα, ενώ στα αριστερά πιθανότατα θα επιστρέψει και πάλι ο Μόνχε με τον Μπρέσκα στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης τον Μόνχε εφόσον επιλεχθεί το 4-3-3. Υπενθυμίζεται πως εκτός είναι ο Ούμπιντεζ, με τον Αργεντίνο μέσο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο αντίπαλος

Ο Μίρκο Σαβίνι ενσωματώθηκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο τραυματισμός του Έτο στον ώμο αποδείχθηκε επιπόλαιος. Έτσι οι δύο παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του Μάκη Χάβου, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός βρισκόταν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και υπολογίζεται στα πλάνα του Μάκη Χάβου.
 
Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ
Οπως έχει κάνει γνωστό η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αφού δεν θα τεθούν εισιτήρια προς διάθεση και δεν θα επιτραπεί η προσέλευση και η είσοδος στο Στάδιο, χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου ή κάρτας μίνι διαρκείας. Τα 2.000 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον συγκεκριμένο αγώνα διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία των Συνδέσμων των Οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Επίσης τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέλθουν στον αγώνα ΔΩΡΕΑΝ.
 
Συνάντηση με Δήμαρχο και οργανωμένους
Σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 18:30, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους εκπροσώπους των Οργανωμένων Φιλάθλων, με θέμα συζήτησης την πρόληψη και την αντιμετώπιση φαινομένων βίας στο γήπεδο. Χθες είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Βόλου Πάνο Σκοτινιώτη με αφορμή την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Αλλης Μεριάς. Στόχος των ερυθρόλευκων είναι να χρησιμοποιηθεί η έκταση ως προπονητικό κέντρο. Το θέμα θα εξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.
 
Χωρίς Μόνχε στο ΟΑΚΑ
Στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για την τέταρτη αγωνιστική των πλάι οφ θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Βιθέντε Μόνχε. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μάκης Κατσαβάκης, προτιμά να αγωνιστεί ο Αργεντινός στα δύο προσεχή ματς με ΠΑΟΚ και τους «πράσινους» που θα γίνουν στον Πανθεσσαλικό και να εκτίσει την ποινή μετά την συμπλήρωση τεσσάρων καρτών στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ.
 
Κατσαβάκης: «Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος»       
Την άποψη πως ο Ολυμπιακός Βόλου αδικήθηκε από τη διαιτησία στο εναρκτήριο παιχνίδι των πλέι οφ με την ΑΕΚ, εξέφρασε, ο Μάκης Κατσαβάκης σε χθεσινή του συνέντευξη. Παράλληλα επανέλαβε εκ νέου πως στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης στο μίνι πρωτάθλημα, ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον του. Συγκεκριμένα για τους στόχους της ομάδας τόνισε : «Οι στόχοι του Ολυμπιακού Βόλου δεν αλλάζουν. Έχουμε απέναντί μας ομάδες με μεγάλη ιστορία, με ποιότητα και με πολύ κόσμο. Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στα πέντε εναπομείναντα ματς και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Κάποια στελέχη μας έκαναν λόγο, πριν αρχίσουν τα πλέι οφ, για κατάκτηση της πρωτιάς και έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, μετά την ήττα από την ΑΕΚ οι ελπίδες μας για την πρώτη θέση μειώθηκαν αισθητά. Όσο όμως υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Από κει και πέρα αρχικός μας στόχος ήταν να μην τερματίσουμε τελευταίοι και αυτό θα επιδιώξουμε. Αν έστω και μία από τις άλλες ομάδες που μετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα είναι από κάτω μας στο τέλος, ο βασικός στόχος μας θα έχει επιτευχθεί.
Για το μέλλον του ισχυρίστηκε: «Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου, όποιο και αν είναι αυτό. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στα πλέι οφ και από το αν θα μείνω ή θα φύγω, εγώ είμαι χαρούμενος από την ευκαιρία που μου δόθηκε. Γι’ αυτό και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω προκαταβολικά τη διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε το τιμόνι της ομάδας».
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου