ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραγωδία στην Τουρκία

τραγωδία-στην-τουρκία-532507

Ο Γιόζεφ Σουράλ της Αλάνιασπορ, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα όταν στο μίνιβαν στο οποίο επέβαινε εκείνος και άλλοι έξι συμπαίκτες του αναποδογύρισε. Ο 28χρονος τραυματίστηκε στον αυχένα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να τον σώσουν.

Ο πρόεδρος της ομάδας έκανε γνωστή την μακάβρια αυτή είδηση όπως και ότι οι άλλοι παίκτες που βρίσκονταν στο μινιβαν είναι τραυματισμένοι.

Οι παίκτες επέστρεφαν στην Αλάνια μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καϊσέρισπορ (1-1) έχοντας νοικιάσει το μινιβαν αυτό, αφήνοντας τα άλλα μέλη της αποστολής να επιστρέψουν με το πούλμαν της ομάδας.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο οδηγός αποκοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα το όχημα να βγει εκτός δρόμου και να αναποδογυρίσει.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Λούκα Βιγιαφάνες είναι απολύτως εντάξει στην υγεία τους έχοντας επιστρέψει με το πούλμαν της ομάδας, ωστόσο ένας άλλος ποδοσφαιριστής με θητεία σε ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα τον ΠΑΟΚ επέβαινε το μίνιβαν και τραυματίστηκε. Πρόκειται για τον Τζάλμα Κάμπος ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Οι άλλοι παίκτες που ήταν στο μινιμπας εκτός του Κάμπος και του Σουράλ ο οποίος απεβίωσε είναι οι: Κόκερ, Μπαϊάνο, Σισέ, Γουέλινγκτον και Σάκι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου