ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρεσαν παρά την ήττα

αρεσαν-παρά-την-ήττα-440264

Αρεσαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου παρά την ήττα στην Αναγέννηση Σερρών από τον Οδυσσέα για την 33η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Football League 2. Το 2-0 δεν πείραξε κανέναν στο κυανόλευκο συγκρότημα, αφού οι έντεκα από τους 14 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την κυανόλευκη φανέλα είναι κάτω των 21 ετών!
 
Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδος τους υποδέχτηκαν με αυγά θέλοντας να πάρουν την εκδίκησή τους για τη φιλοξενία του πρώτου γύρου, ενώ κατά τη διάρκεια του ζεστάματος τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι ο Φώτης Τάσσος από ενέργεια φιλάθλου να κλωτσήσει την πόρτα που χωρίζει τον αγωνιστικό χώρο από τα αποδυτήρια. Ωστόσο το «νέο αίμα» της Νίκης δεν φοβήθηκε και στο πρώτο μέρος μάλιστα θα μπορούσε αν ήταν πιο τυχεροί στην τελική προσπάθεια να έχουν προηγηθεί και να είχε διαφορετική εξέλιξη ο αγώνας.
Ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδα της Νίκης ξεπερνούσε για κάτι μήνες τα 21 χρόνια. Μόνο οι Βλάχος, Μπουσινάκης και Στουρνάρας ήταν οι έμπειροι και αυτοί που προσπαθούσαν να κατευθύνουν τους υπόλοιπους. Κι όμως η Νίκη μπήκε με ενθουσιασμό στο γήπεδο και μάλιστα λίγο έλειψε να προηγηθεί, αλλά ο Μπουσινάκης στο 3ο λεπτό σημάδεψε το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και βρέθηκαν μπροστά το σκορ στο 10’ με τον Τριανταφυλλάκο, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν το ενεργητικό τους εκτός από το δοκάρι άλλες τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, δυο με τον Κυπτίου και από μια με τον Βλαχοκυριάκο και τον Παπαϊωάννου. Ήταν μάλιστα ένα από τα καλύτερα πρώτα ημίχρονα που πραγματοποίησε η ομάδα στο δεύτερο γύρο.
Ο Αργύρης για πρώτη φορά φέτος ξεκίνησε βασικός. Για τέταρτο παιχνίδι αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική, είχε μόλις όμως τέσσερα λεπτά από τις προηγούμενες συμμετοχές του. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις του αγώνα, με την παρουσία του, με την ψυχραιμία που επέδειξε και γενικότερα με την απόδοση του. Το ντεμπούτο τους στις εθνικές κατηγορίες έκαναν στην Αναγέννηση Σερρών οι 19χρονοι Σπύρος Ζάγκας και Θωμάς Μυργιώτης που πέρασαν αλλαγές στο δεύτερο μέρος, ενώ την πρώτη φετινή τους συμμετοχή κατέγραψαν οι Φλάμος και Παπαϊωάννου.
Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος. Η Αναγέννηση Σερρών ήθελε να κερδίσει τη Νίκη για να έχει να λέει για το αποτέλεσμα… γοήτρου, ωστόσο οι μικροί πρόβαλλαν αντίσταση και προσπαθούσαν να γυρίσουν το ματς. Την μεγαλύτερη ευκαιρία από πλευράς Νίκης στο δεύτερο μέρος έχασε ο Στουρνάρας στο 70’. Στο 75’ ο Κυριακίδης έβαλε τέλος στις ελπίδες, ωστόσο σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, το κέρδος για τους φιλοξενούμενους ήταν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, η συμμετοχή τους και η θετική σε γενικές γραμμές εμφάνιση τους.
Ορισμένοι από αυτούς έστειλαν το μήνυμά τους σε τεχνική ηγεσία και διοίκηση. Το θέμα είναι να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους οι υπεύθυνοι της ομάδας και να τους δώσουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν τη νέα χρονιά.
Η Νίκη κλείνει με εντός έδρας αγώνα τις υποχρεώσεις της στο Παντελής Μαγουλάς κόντρα στους Πόντιους Κατερίνης. Στόχος της είναι να ολοκληρώσει με θετικό αποτέλεσμα και με «τρίποντο» το φετινό πρωτάθλημα στον Βόρειο Όμιλο της Football League 2, κρατώντας την 5η θέση στην κατάταξη. Και σε αυτό το παιχνίδι ο Βέλικο Ντόβενταν θα έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες.
 
FOOTBALL LEAGUE 2 – 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓ.            ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
          2                                     0
Σκόρερ: 10’ Τριανταφυλλάκος, 75’ Κυριακίδης
Κίτρινες: Κυριακίδης, Κουκούτσης – Μπουσινάκης, Παπαδήμας
Διαιτητής: Μηλιάδης (Μακεδονίας)
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Σαμουηλίδης, Ακριτίδης, Μαγκανάς, Καρυπίδης, Γκάγκας, Κουκούτσης, Τσιμόπουλος, Κυριακίδης, Χουρουζίδης (65’Κιουρτζίδης), Ζαγοριανός (70’ Βενέτης), Τριανταφυλλάκος (73’ Καραχαλίδης).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπαϊμάκης, Στουρνάρας, Τσικνίδης, Παπαδήμας, Χρυσοχοΐδης, Παπαϊωάννου (65’ Ζάγκας), Αργύρης (75’ Φλάμος), Βλάχος (80’ Μυργιώτης), Βλαχοκυριάκος, Μπουσινάκης, Κυπτίου.

 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου