ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα… ο ΠΑΟΚ

και-τώρα-ο-παοκ-440281

Το ματς με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη είναι πλέον στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό Βόλου που θέλει γρήγορα να γυρίσει σελίδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ και να πάρει την πρώτη νίκη, απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα που δεν κέρδισε στο πρωτάθλημα.
Πάντως το μεθαυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ έχει αρκετές ιδιαιτερότητες καθώς η τελευταία συνάντηση των δυο ομάδων στο Βόλο ήταν με νίκη 0-3 του ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως ήταν επεισοδιακή με αποτέλεσμα εδώ και καιρό να έχει γίνει γνωστό ότι «στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ».
Με χθεσινή της ανακοίνωση η βολιώτικη ΠΑΕ διευκρινίζει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής των play off ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και ΠΑΟΚ, ενώ υπενθυμίζεται ότι μέχρι αύριο διατίθενται οι κάρτες μίνι διαρκείας… που ο καθένας βλέπει και τα τρία ματς στο Βόλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Για τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων και την αποφυγή επεισοδίων στα παιχνίδια των Play Offs, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει ότι για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου 2011 και ώρα 19:30, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αφού δεν θα τεθούν εισιτήρια προς διάθεση και δεν θα επιτραπεί η προσέλευση και η είσοδος στο Στάδιο, χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου ή κάρτας μίνι διαρκείας.
Τα 2.000 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία των Συνδέσμων των Οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέλθουν στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΟΚ ΔΩΡΕΑΝ.
Την Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 18:30 ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέας Μπέος θα πραγματοποιήσει συνάντηση στο χώρο τους με τους εκπροσώπους των Οργανωμένων Φιλάθλων με θέμα συζήτησης την πρόληψη και την αντιμετώπιση φαινομένων βίας στο γήπεδο.
Για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής 15 Μαΐου 2011, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η ΠΑΕ θα ενημερώσει εγκαίρως με νέα ανακοίνωσή της για τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων και τη διάθεσή τους.
Επισημαίνουμε ότι η προπώληση εισιτηρίων για το συγκεκριμένο αγώνα έχει ήδη ξεκινήσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Π. Μελά 3 με Ιάσονος).
Τέλος, η διάθεση των καρτών μίνι διαρκείας θα συνεχιστεί έως την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011, στις 21:00».
 
Το υπόλοιπο πρόγραμμα των play off
 
 Ανακοινώθηκε από τη Superleague το πρόγραμμα των υπόλοιπων αγωνιστικών των play off, τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 25 Μαΐου, με τους «επαναληπτικούς» των αγώνων της ερχόμενης Πέμπτης.
Με εξαίρεση τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής, οι οποίες έχουν ώρα έναρξης 19:30 (Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ) και 21:45 (Παναθηναϊκός – ΑΕΚ) και της 4ης, το απογευματινό παιχνίδι της οποίας (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου) αρχίζει στις 17:15 και το βραδινό (ΠΑΟΚ – ΑΕΚ) στις 19:30, οι υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές έχουν ώρα έναρξης 18:15 και 20:30.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Πέμπτη 12/5 19:30 Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ
Πέμπτη 12/5 21:45 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
 Κυριακή 15/5 18:15 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Κυριακή 15/5 20:30 Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός
Τετάρτη 18/5 17:15 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου
Τετάρτη 18/5 19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Κυριακή 22/5 18:15 Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ
Κυριακή 22/5 20:30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Τετάρτη 25/5 18:15 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου
Τετάρτη 25/5 20:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
 
Αισιοδοξία
 
Την αισιοδοξία του πως στα υπόλοιπα ματς των play off ο Ολυμπιακός Βόλου θα δείξει τον καλό του εαυτό εξέφρασε ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τόνισε πως στο ματς με την ΑΕΚ χάθηκε μια πολύ καλή ευκαιρία για τους Θεσσαλούς να πάρουν κάποιους βαθμούς, αλλά έχασαν ένα ημίχρονο αφού στο πρώτο μέρος η ομάδα δεν μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου