ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλος Ολυμπιακός… και ήττα!

αλλος-ολυμπιακός-και-ήττα-440292

Ενας διαφορετικός Ολυμπιακός Βόλου σε σχέση με την καλή εικόνα του πρωταθλήματος ξεκίνησε με ήττα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αφού με ένα πέναλτι για το οποίο υπάρχει διαμαρτυρία έχασε από την ΑΕΚ 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχε δείξει στις μεγάλες νίκες πρωταθλήματος που είχε πετύχει στο ΟΑΚΑ, κερδίζοντας Δεκέμβρη τον ΠΑΟ 0-1 και Γενάρη την ΑΕΚ 0-4 και αυτά που φάνηκαν να λείπουν ήταν η εκρηκτικότητα, το πάθος, ο αιφνιδιασμός και το γκολ, επιβεβαιώνοντας και τη στατιστική που έλεγε πως χωρίς Ουμπίντες… δεν σκοράρει!

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ Με το πέναλτι – γκολ του Λεονάρντο στο 38΄ επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα πέρασε στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος που διεξάγεται μεταξύ των τεσσάρων ομάδων.

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ μικρά διαστήματα που δικαιούταν κάτι παραπάνω και αν και έδειξε ότι κάτι του έλειπε… είχε και εχθρική διαιτησία…

Πάντως, η ΑΕΚ αν και δεν είχε την κλασική ευκαιρία στην εστία του Γιακούποβιτς, πήρε τη νίκη όταν δόθηκε το πέναλτι ως σπρώξιμο του Σέλεζι σε διεκδίκηση της μπάλας στη γραμμή της μεγάλης περιοχής κι αρκετά πλάγια.

Το δεύτερο μέρος η ΑΕΚ εμφάνισε κάποια σημάδια κούρασης, γεγονός που πάντως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν οι «ερυθρόλευκοι» ,που είχαν μια καλή ευκαιρία στο 55΄ με τον Μαρτίν που δεν σταμάτησε την μπάλα όπως θα ήθελε, ενώ για την ΑΕΚ ο Μπάχα είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 85΄.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών) Κίτρινες: Μάκος, Δέλλας, Λεονάρντο – Μόνχε, Ρόκας, Σέλεζι

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας, Λαγός, Δέλλας, Μανωλάς, Ντιόπ, Μίτσελ, Μάκος, Λεονάρντο (61΄ Καφές), Λυμπερόπουλος (32΄ Γκερέιρο), Μπαχά (86΄ Μπλάνκο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Ρόκας (89΄ Νέμεθ), Σανκαρέ, Τομάς, Μητρόπουλος, ‘Αλβαρες, Μπρέσκα, Ακόστα, Μόνχε (46΄ Σολάκης), Μαρτίν.

Την άποψη πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο μυαλωμένη στη συνέχεια των play-off εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάκης Κατσαβάκης, μετά το τέλος του αγώνα …

«Αφήσαμε ένα 45λεπτο να φύγει με πάρα πολύ μέτρια εμφάνιση έχοντας την αίσθηση ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα μας δίνουν τη μπάλα να κάνουμε επιθέσεις. Δεν πιέζαμε, όπως κάναμε όλη τη χρονιά. Η εικόνα μας βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά θα πρέπει να μπούμε πιο μυαλωμένοι, πιο σοβαροί στη συνέχεια, αφήνοντας τον εγωισμό μας στην άκρη».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου