ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός στην αναμονή

ο-πρωταθλητής-ολυμπιακός-στην-αναμον-534622

«Ημασταν οικογένεια, αποφασισμένοι και καλύτεροι» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αρης Λώττας

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο πρωταθλητής στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να βρίσκεται σε «διακοπές», αλλά παράλληλα και σε ετοιμότητα περιμένοντας και ελπίζοντας πως μετά το Πάσχα μπορεί κάτι να αλλάξει και η ομάδα τη νέα περίοδο να αγωνιστεί και πιο πάνω από τη «νέα» Football League…

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει πρωτάθλημα επιστρέφοντας μετά από 3 χρονιές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, κερδίζοντας την άνοδο, από τον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με 69 βαθμούς σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος. Η ομάδα σημείωσε συνολικά 22 νίκες, τρεις ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκε μόνο από τα Μετέωρα εκτός έδρας

Ενας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Αρης Λώττας μίλησε στο Liga News για αυτή την επιτυχία, την καλύτερη στιγμή της σεζόν, τις εμφανίσεις του, αλλά και το μέλλον του.

Ο Αρης Λώττας και ο Μπάμπης Οικονομόπουλος έπαιξαν και στα 25 ματς του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου και ήταν οι δύο παίκτες που έκαναν το απόλυτο των συμμετοχών… Ο Λώττας ήταν τρίτος σε λεπτά συμμετοχής πετυχαίνοντας πέντε τέρματα ενώ μοίρασε και 18 ασίστ και αναλυτικά ανέφερε για τη φετινή χρονιά:

Για τα συστατικά της επιτυχίας της ανόδου: «Σίγουρα η νίκη κόντρα στη Νίκη μάς έδωσε φτερά, είχαμε μπει αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό αν και παίξαμε και με 10 παίκτες. Ημασταν οικογένεια, διοίκηση, παίκτες και κόσμος. Πρέπει να κρατάς τα προβλήματα στα αποδυτήρια και να συνεχίσεις μέχρι το τέλος».

Για τον Περικλή Αμανατίδη: «Να συνεχίζει να ανεβάζει ομάδες ο κόουτς. Τα «δαχτυλίδια» του δείχνουν ότι είναι ο μετρ των ανόδων».

Για την καλύτερη στιγμή της σεζόν (ομαδικά): «Η νίκη στο ντέρμπι κόντρα στη Νίκη Βόλου ήταν η καλύτερη στιγμή γιατί ήμασταν καιρό στη δεύτερη θέση και θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Είχαμε παίξει δύο ακόμη φορές μαζί τους, ήμασταν καλύτεροι και το αποδείξαμε στο τελευταίο ματς».

Για την καλύτερη στιγμή της χρονιάς (ατομικά): «Σίγουρα το πέναλτι κόντρα στον Αστέρα Ιτέας ήταν κομβικό, καθώς μας έδωσε αυτό το πολύ σημαντικό τρίποντο».

Για τις φετινές του εμφανίσεις: «Θα μπορούσα να πετύχω περισσότερα γκολ όπως και ασίστ. Ομως δεν έχει σημασία, γιατί πετύχαμε την άνοδο και είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τον MVP σεζόν: «Ολοι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό για να βγει η ομάδα στην παραπάνω κατηγορία. Ο Ολυμπιακός δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Πάρα πολύ σημαντική και εντός και εκτός γηπέδου. Μας βοήθησαν και στα εκτός έδρας παιχνίδια, έκαναν «κόκκινες» τις αντίπαλες έδρες. Σίγουρα θα θέλαμε πιο πολύ κόσμο γιατί δείξαμε τα στοιχεία παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας πολλά γκολ».

Για το μέλλον του: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Football League με την αναδιάρθρωση. Υπάρχει πρόθεση και από τις δύο πλευρές ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για να συνεχιστεί και του χρόνου η συνεργασία, απλά περιμένουμε τις εξελίξεις».

Για την αναδιάρθρωση: «Πρέπει να σέβονται τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τις ομάδες. Ολοι πρέπει να ξέρουμε το τι μέλλει γενέσθαι. Δεν μπορεί να είναι όλα τα πράγματα στον αέρα», τόνισε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Αρ. Λώττας που πέρσι κέρδισε άνοδο με τον Αρη και φέτος με τον Ολυμπιακό…

Πάντως δεν αποκλείονται κάποιες εξελίξεις στο σχέδιο αναδιάρθρωσης των κατηγοριών να «στείλουν» τον Ολυμπιακό Βόλου και στις πιο μεγάλες κατηγορίες… κι αυτό μπορεί να γίνει με το παράθυρο που ανοίχτηκε για άνοδο για 2 από τους 8 πρωταθλητές με μπαράζ στη 2η στην τάξη κατηγορία κάτι που αναλύθηκε από τον «Ταχυδρόμο» στις 19 Απριλίου.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης σε συνέντευξή του στο Action 24 μίλησε για την αναδιάρθρωση, η οποία όπως είπε συμφωνήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και για τις τυχόν αδικίες είπε ότι θα μπορούσε να δοθεί λύση εάν υπήρχε συνεννόηση στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου