ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τουρνουά μνήμης και προσφοράς

τουρνουά-μνήμης-και-προσφοράς-535785

Με επιτυχία έγινε το 1ο πανθεσσαλικό τουρνουά βετεράνων στη μνήμη του Βαγγέλη Βουρούκου και για την ενίσχυση του Γηροκομείου

Τη μνήμη του Βαγγέλη Βουρούκου τίμησαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα στο 1ο πανθεσσαλικό τουρνουά βετεράνων, που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι της Νίκης με τη συμβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Το τουρνουά, που είχε και φιλανθρωπική διάσταση, αφού υπήρχε κουμπαράς, όπου όσοι ήθελαν προσέφεραν χρηματικό ποσό για το Γηροκομείο Βόλου, θα διοργανώνεται κάθε χρόνο και σε διαφορετική πόλη της Θεσσαλίας, με το επόμενο να γίνεται στα Τρίκαλα.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, η αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος και Θεοδωρίδης εκ μέρους των Βολιωτών παλαιμάχων απένειμαν τιμητικές πλακέτες στα παιδιά του αείμνηστου Βαγγέλη Βουρούκου, στη Σμαρούλα Βουρούκου και στον Κωνσταντίνο Βουρούκο.

Οι πέντε ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι Νίκη, ΑΕΛ, Ολυμπιακός, Α.Ο. Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας με πολλούς μεγάλους άσους του παρελθόντος.

Για τις βολιώτικες ομάδες έδωσαν το «παρών» οι εξής βετεράνοι:

ΝΙΚΗ: Μπακάλης, Μητρομάρας, Παπαδούλης, Μπίλης, Γιαννακός, Βαλαχάς, Σταματίου, Θεοδώρου, Μπάρδας, Μαρτίου, Παναγιωτόπουλος, Ανδρουτσόπουλος, Φασουράκης, Ζαφειρίου, Ρίζος, Ζαγκαβιέρος, Καραηλιού, Κοκκινάκης, Κ. Πίνας, Χρ. Πίνας, Πετρίκης, Χατζηκωνσταντίνου, Μωραΐτης, Τσουκαλάς, Τσιλφόγλου, Ρηγίνος, Μαργαριτόπουλος, Καϊμπαλίδης, Τσόγκας, Κοντούρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θεοδωρίδης, Τζέκας, Κολυνδρίνης, Παπαϊωάννου, Ζιάκας, Ν. Δενελάβας, Ηλιόπουλος, Βαλαρούτσος, Β. Μαλακασιώτης, Παπαδήμος, Σταματίου, Τσουρέλης, Τσέροβιτς, Κωστούλας, Καραμίχαλος, Αλιάτης, Πετσιμέρης, Γκανάτσιος, Μπόλτσης.

Η ΑΕΛ έδωσε το «παρών» στο τουρνουά με τον Βολιώτη Βαγγέλη Τσουκάλη, ενώ μεταξύ άλλων ήταν οι Τάκης Παραφέστας, Νίκος Αργυρούλης, Γιάννης Αλεξούλης, Νίκος Βλαχούλης, Ηλίας Σελιώνης, Θοδωρής Βουτυρίτσας.

Την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αποτελούσαν οι Κύρκος, Τακόπουλος, Τζιφούλης, Μπούτας, Λάππας Δ., Δρόσος, Παπαευαγγέλου, Αγγέλης, Γιαννέλος, Καμινιώτης, Κουτρούλιας, Κατσέλος, Ζάγγος, Κωστόπουλος Στ. και Νταρακλίτσας, ενώ από τα ΤΡΙΚΑΛΑ μεταξύ άλλων ήταν οι Ζαφείρης, Ρούσσας, Αγγελάκης, Αγγελόπουλος, Γκαραγκούνης, Πράπας, Πάτρας, Μαντέλας, Κατσιάκος, Μπακάλης, Πρεκατές, Σακελλαρίου, Μιχαήλ.

Στο τέλος του τουρνουά ακολούθησε η βράβευση όλων των παλαιμάχων με μετάλλια και αναμνηστικά μπλουζάκια. Οι παλαίμαχοι της Νίκης μέσω του προέδρου τους Γ. Παναγιωτόπουλου τίμησαν την οικογένεια του Β. Βουρούκου και τις παλιές δόξες Ν. Τζίνη, Αντ. Μωράκη, Τ. Κασαπλέρη και Σ. Νάνο.

Επίσης, η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη και ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος απένειμαν αναμνηστικά κύπελλα στις ομάδες που πήραν μέρος. Για την Αναγέννηση Καρδίτσας το κύπελλο παρέλαβε ο Τάκης Δρόσος για τον Α.Ο. Τρίκαλα Λάκης Κατσιάκος, για την ΑΕΛ ο Τάκης Παραφέστας, για τη Νίκη ο Νίκος Ρηγίνος και για τον Ολυμπιακό Β. ο Γιάννης Θεοδωρίδης.

Αμέσως μετά το τουρνουά η Περιφέρεια δεξιώθηκε τις αποστολές σε γνωστό κατάστημα της πόλης και του χρόνου σειρά έχουν τα Τρίκαλα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το τουρνουά «γεννήθηκε» από μία ιδέα του Συνδέσμου της Νίκης και πλέον έγινε πραγματικότητα τονίζοντας τα εξής: «Γράψαμε ιστορία… Με απόλυτη επιτυχία έλαβε τέλος το πρώτο πανθεσσαλικό τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων «Βαγ. Βουρούκος». Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι σχεδόν όλοι οι παλαίμαχοι της Νίκης, Α.Ε.Λ., Ολυμπιακού, Α.Ο Τρικάλων και Αναγέννησης Καρδίτσας έδωσαν το «παρών» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες κύλησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και οι φίλαθλοι οι οποίοι παρευρέθησαν απόλαυσαν ωραίο θέαμα από τις παλαιές δόξες.

Το πρώτο τουρνουά είναι πλέον γεγονός και το μήνυμα το οποίο στάλθηκε στο φίλαθλο κοινό της Θεσσαλίας ήταν «συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά». Η ομάδα του Α.Ο. Τρικάλων θα είναι αυτή που θα φιλοξενήσει το δεύτερο τουρνουά. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και τους υποσχεθήκαμε ότι θα είμαστε δίπλα τους να προσφέρουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν. Στο τέλος του τουρνουά ακολούθησε η βράβευση όλων των παλαιμάχων με μετάλλια και αναμνηστικά μπλουζάκια. Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της Νίκης μέσω του προέδρου του Γ. Παναγιωτόπουλου τίμησε την οικογένεια του Β. Βουρούκου και τους Τζίνη Ν. Μωράκη Α. Κασαπλέρη Τ. και Νάνο Σ.

Τέλος, η αντιπεριφερειάρχης Κολυνδρίνη Δ. απένεμε αναμνηστικά κύπελλα στους προέδρους των ομάδων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου