ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τόπος στα νιάτα

τόπος-στα-νιάτα-440552

Τόπος στα νιάτα. Αυτός είναι ο τίτλος που ταιριάζει επακριβώς στη Νίκη για την σημερινή αναμέτρηση στην Αναγέννηση Σερρών κόντρα στον Οδυσσέα. Μπορεί κάτι τέτοιο να γίνεται και αναγκαστικά λόγω των πολλών απουσιών που μετρά το κυανόλευκο συγκρότημα, σημασία όμως έχει σήμερα πώς ο Βέλικο Ντόβενταν θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς επί το πλείστον ποδοσφαιριστές και αυτοί θα έχουν από την πλευρά τους την ευκαιρία να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της FootballLeague 2 και γιατί όχι να αποδείξουν ότι τους αξίζει κάτι περισσότερο από ότι τους δόθηκε σε όλο το φετινό πρωτάθλημα.
Προτελευταία αγωνιστική σήμερα, 33η συγκεκριμένα για τον Βόρειο Ομιλο της Γ’ Εθνικής και στις 5 μ.μ. το απόγευμα η Νίκη θα κάνει την εμφάνισή της στο Δημοτικό Στάδιο της Αναγέννησης Σερρών με μια ενδεκάδα από παίκτες που για πρώτη φορά θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.
Ο Βέλικο Ντόβενταν δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Τσερκέζο, Τσάγγαρη και Νάστο, στους τιμωρημένους Μαϊστρέλλη, Πετρά, Καρακώστα, Ντάνισιτς και Μακράκη, ενώ έχουν αποχωρήσει από την ομάδα οι Ναβαρέτε, Ολιβερ, Σωτρίνης και Καλαμιώτης. Έτσι οι επιλογές του τεχνικού τιμ είναι λίγες και συγκεκριμένες. Ούτε αποστολή άλλωστε δεν συμπλήρωσε η κυανόλευκη ομάδα, αφού το κενό από αγωνιστικές υποχρεώσεις διάστημα που μεσολάβησε από το τελευταίο της επίσημο παιχνίδι, εμπεριείχε άσχημες εξελίξεις στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι.
Οι σημερινοί φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται βαθμολογικά αδιάφοροι. Το μόνο που επιθυμούν προκειμένου να ολοκληρώσουν με ψηλά το κεφάλι τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα είναι να κρατηθούν στην πέμπτη θέση της κατάταξης, αν και καμία σημασία, εκτός από λόγους γοήτρου, δεν θα έχει. Ελπίδες για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ δεν συγκεντρώνουν πλέον, αφού οι τελευταίες χάθηκαν στο προηγούμενο ματς στον Τύρναβο και στην ήττα εκεί από την τοπική ομάδα.
Πάντως οι δυο ομάδες έχουν προηγούμενα από την αναμέτρηση στο Παντελής Μαγουλάς, που ο Οδυσσέας Αναγέννησης αποχώρησε με παράπονα για την φιλοξενία και με απειλές για αντίποινα. Αυτό που φοβούνται οι άνθρωποι της Νίκης είναι να μην υπάρξουν παρατράγουδα σε ένα ματς, που θα μετέχουν νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι ουσιαστικά δεν φταίνε σε τίποτα για να την πληρώσουν.
Το βασικό σχήμα δεν μπορεί να προβλεφτεί με ακρίβεια. Ορισμένοι παίκτες για πρώτη φορά θα «ταιριάξουν» μεταξύ τους σε μια σύνθεση ανάγκης, με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να είναι κάτω των 21 ετών! Το πιθανότερο είναι να δοθεί η ευκαιρία στον Τάσσο να υπερασπιστεί την εστία, ενώ Παπαδήμας και Χρυσοχοΐδης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στουρνάρας και Τσικνίδης θα καλύψουν τις δυο πλευρές της άμυνας. Αργύρης και Παπαϊωάννου φαίνεται πως θα επιλεχθούν για τα χαφ, Μπουσινάκης και Βλάχος θα αγωνιστούν στην αριστερή και δεξιά πλευρά, ενώ Βλαχοκυριάκος και Κυπτίου θα παίξουν στην επίθεση.
Δεκαπέντε παίκτες έχει στη διάθεσή της η τεχνική ηγεσία όλους κι όλους, και συγκεκριμένα τους τερματοφύλακες Τάσσο και Μπαϊμάκη και τους Στουρνάρα, Μπουσινάκη, Τσικνίδη, Παπαδήμα, Φλάμο, Χρυσοχοΐδη, Βλάχο, Βλαχοκυριάκο, Κυπτίου, Ζάγκα, Παπαϊωάννου, Αργύρη και Μυργιώτη.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Μηλιάδης από την Ενωση Μακεδονίας, βοηθοί του οι Δημήτρης Παπακύπης από την ίδια Ενωση και ο Γεώργιος Χαμαλίδης από την Θράκη, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Εντγιν Κιγιτζής από τη Λάρισα.
 
Ο Οδυσσέας Αναγέννησης
Στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου της Football League 2 βρίσκεται ο Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών, που ουσιαστικά και με ισοπαλία σήμερα «κλειδώνει» την παραμονή του στην κατηγορία. Δέκα νίκες, έντεκα ισοπαλίες και εννιά ήττες είναι ο απολογισμός του συγκροτήματος του Ανδρέα Παντζιαρά. Στην έδρα του έχει πανηγυρίσει έξι φορές, έχει παραχωρήσει ισοπαλία επτά και δύο έχει ηττηθεί. Ο Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών παραμένει έντεκα αγωνιστικές αήττητος, ενώ στον δεύτερο γύρο έχει χάσει μόλις δυο φορές, σε Αμφισσα και Σκύδρα. Μοναδική απουσία για τους γηπεδούχους αυτή του Λαμπερνάκη.
 
FOOTBALLLEAUGE 2 – 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓ.  ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ           
Γήπεδο: Δημ. Αναγέννησης
                        Ωρα: 17.00
            Διαιτητής: Κ. Μηλιάδης
(Μακεδονίας)           
1.ΣΑΜΟΥΗΛΙΔΗΣ        88.ΤΑΣΣΟΣ     
3.ΜΑΓΚΑΝΑΣ             72.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ      
4.ΠΑΪΖΑΝΟΣ               3.ΤΣΙΚΝΙΔΗΣ   
32.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ           4.ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ         
33.ΓΚΑΓΚΑΣ               33.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
2.ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ               94.ΑΡΓΥΡΗΣ              
6.ΚΕΦΑΛΑΣ                29.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
11.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ          6.ΒΛΑΧΟΣ      
25.ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ      30.ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ                
9.ΧΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ         8.ΒΛΑΧΟΚΥΡΙΑΚΟΣ
8.ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ           17.ΚΥΠΤΙΟΥ                             
Προπονητές:
Α. Παντζιαράς                        Β. Ντόβενταν             
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου