ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην αναμονή ο Ολυμπιακός Βόλου

στην-αναμονή-ο-ολυμπιακός-βόλου-537531

Στην αναμονή πιθανόν για εξελίξεις μετά το Πάσχα είναι όλοι τον Ολυμπιακό Βόλου που αφού πανηγύρισαν το πρωτάθλημα και την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες ….περιμένουν με ελπίδες επιπλέον ανόδου …να δουν τι θα ισχύσει τελικά με τη αναδιάρθρωση και στη συνέχεια θα κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα χρονιά. Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξακολούθησαν συνεχίζουν τις προπονήσεις και παραμένουν σε εγρήγορση, αφού δεν αποκλείονται κάποιες εξελίξεις στο σχέδιο αναδιάρθρωσης των κατηγοριών να «στείλουν» τον Ολυμπιακό Βόλου και στις πιο μεγάλες κατηγορίες…(αυτό μπορεί να γίνει με το παράθυρο που ανοίχτηκε για άνοδο για 2 από τους 8 πρωταθλητές με μπαράζ στη 2η την τάξη κατηγορία).

Ο Ολυμπιακός Βόλου επιστρέφοντας μετά από 3 χρονιές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, δεν παύει να ελπίζει πως μπορεί να αγωνιστεί και πιο πάνω από τη «νέα» Football League…

Μάλιστα και ο τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών Θωμάς Μακρής μιλώντας στον Sport fm 89,5 τόνισε ότι η ομάδα θα παραμείνει σε εγρήγορση, αφού ίσως προκύψουν μπαράζ για άνοδο στην Super League 2 αν αυτά προκύψουν.

Ο Ολυμπιακός Βόλου που επέστρεψε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα έχει κέρδη αλλά μια διπλή άνοδος θα τα εκτοξεύσει… Η διπλή άνοδος πάντως δεν θα έρθει απευθείας αλλά από μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών (Καβάλα, Βέροια, Κρόνος Αργυράδων Κέρκυρας και Ολυμπιακός Βόλου) και θα έχει πολλαπλάσια κέρδη που έχει υποσχεθεί η Πολιτεία μέσω της ΕΡΤ… και αυτό που αναμένεται είναι η αλλαγή του πλάνου 14-12-14 σε 14-14-14.

Ενώ την αναβολή της αναδιάρθρωσης ζητούν όλοι οι πρωταθλητές των ομίλων της Γ’ Εθνικής, εκτός από τη Βέροια, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

εμφανίζεται σε συνέντευξή του πεπεισμένος πως το μονοπάτι της αναδιάρθρωσης μπορεί να οδηγήσει στο ν’ αποκτήσουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου