ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αέρα και νοοτροπία νικητή

με-αέρα-και-νοοτροπία-νικητή-430958

Με αέρα και νοοτροπία νικητή ο Ολυμπιακός θα αγωνισθεί αύριο το βράδυ με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και, ποντάροντας και στο ότι σε αυτό το γήπεδο φέτος πέτυχαν μεγάλες νίκες,

θέλουν να το επαναλάβουν και από την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ να δείξει πως μπορεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα αρχίσει στις 21.45 και το ζητούμενο είναι να αρχίσει ο Ολυμπιακός τα πλέι οφ το ίδιο καλά όπως τέλειωσε το πρωτάθλημα… ενώ ο Μάκης Κατσαβάκης δείχνει να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στους παίκτες που θα… εμπιστευτεί φανέλα βασικού.

Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, έχοντας ως οδηγό τις μεγάλες νίκες που πέτυχαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Αν εξαιρέσει κανείς τη σημαντική απουσία του τραυματία Ούμπιντες, οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Σερραίου τεχνικού, έτοιμοι για την πρώτη μάχη.

Ο Γιακούποβιτς (εξέτισε την ποινή του) επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, ενώ δεδομένη θεωρείται η παρουσία στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» των Σέλεζι (δεξί μπακ), Ζαραδούκα (αριστερό μπακ), του Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας, με τους Τομάς, Ντολεζάι να… παλεύουν για τη θέση του δεύτερου στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή ο Αλβάρες θα είναι σίγουρα ο ένας αμυντικός μέσος και -εκτός απροόπτου- δίπλα του θα έχει τον Μητρόπουλο. Στο δεξί άκρο δεν χάνει τη θέση του ο Μπρέσκα, ενώ στην κορυφή της γραμμής κρούσης θα βρίσκεται ο Μάρτιν.

Από κει και πέρα, αν ο Μάκης Κατσαβάκης χρησιμοποιήσει αριστερά τον Ακόστα, ο Σολάκης θα παίξει πίσω από τον Αργεντινό φορ, ενώ αν ρίξει στη μάχη τον Μόνχε, τότε ίσως ο Ακόστα να είναι αυτός που θα αγωνιστεί στην πλάτη του Μάρτιν.

Ο Βιθέντε Μόνχε έθεσε πάντως τον εαυτό του στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όμως δεν είναι σίγουρο αν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα λόγω της απουσίας του από την αγωνιστική δράση τους τελευταίους δυόμισι μήνες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στις 20 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στα τελευταία επτά ματς του πρωταθλήματος.

Απόλυτα έτοιμος είναι ο Λέαντρο Άλβαρεζ, ενώ ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και ο Εμμάνουελ Ρόκα που τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη για το ματς στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως για να μη βγει ο Ολυμπιακός Βόλου στην Ευρώπη θα πρέπει η ΑΕΚ να καταλάβει την πρώτη θέση στην κατάταξη, συμμετέχοντας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το βολιώτικο συγκρότημα να τερματίσει τελευταίο. Αν η «Ένωση» δεν πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε όλες οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ θα αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας περιόδου. Από εκεί και πέρα και ανάλογα με την θέση που θα καταλάβουν οι ομάδες θα ξεκινήσει χρονικά η ευρωπαϊκή τους προσπάθεια (Ιούλιο ή Αύγουστο).

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν αύριο την πορεία τους στα πλέι οφ χωρίς βαθμό -όπως και ο ΠΑΟΚ- ενώ ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει με τρεις βαθμούς και η ΑΕΚ με έναν.

 

Για ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των Play Offs Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 19:30, θα διατίθενται ΜΟΝΟ από τα γραφεία των Οργανωμένων Συνδέσμων Φιλάθλων της ομάδας, AUSTRIAN BOYS, VATOS LOCOS και ΣΦΕΟΒ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επαναλαμβάνει ότι δεν θα διατεθούν από κανένα άλλο σημείο μεμονωμένα εισιτήρια για το συγκεκριμένο αγώνα. Επίσης, για τη διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων του αγώνα της 3ης αγωνιστικής των Play Offs ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα ενημερώσει τους φιλάθλους της με νέα ανακοίνωση, την επόμενη εβδομάδα.

 

Τα μίνι διαρκείας

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα μίνι διαρκείας των 120 ευρώ (VIP) για τα Ρlay Οffs, ενώ συνεχίζεται με εντυπωσιακούς και πρωτόγνωρους ρυθμούς η προπώληση των μίνι διαρκείας των 60 και 35 ευρώ, η οποία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 10 Μαΐου (τελευταία ημέρα διάθεσης των μίνι διαρκείας).

Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, η ΠΑΕ τους υπενθυμίζει ότι η προπώληση πραγματοποιείται από τα γραφεία της, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, τηλ.: 24210 34507 για τα μίνι διαρκείας των 60 και 35 ευρώ (συνεχές ωράριο 9.00.-21.00) καθώς και από τους Συνδέσμους των Οργανωμένων Φιλάθλων Austrian Boys, Vatos Locos, ΣΦΕΟΒ (μόνο των 35 ευρώ).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου