ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αισιοδοξία… η αρχή

με-αισιοδοξία-η-αρχή-440744

Με αισιοδοξία για την καλή αρχή που όλοι πιστεύουν πως είναι το ήμισυ του παντός βλέπουν στον Ολυμπιακό Βόλου το ξεκίνημα των πλέι οφ αύριο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ…

Οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν ψηλά τον πήχη και θα επιδιώξουν να έχουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στο «μίνι» πρωτάθλημα που ξεκινά, κάτι που φαίνεται και από δηλώσεις της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών.

Να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για έξοδο στο Champions League είναι ο αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού Βόλου στο μίνι-πρωταθλήματα των πλέι οφ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Sportaction ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ομάδα του θα διεκδικήσει την νίκη σε όλα τα παιχνίδια, ενώ εστίασε την προσοχή του στις διαφορές που κρύβουν οι αναμετρήσεις των πλέι οφ σε σχέση με εκείνες του πρωταθλήματος.

«Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Θα εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για να πάρουμε την πρώτη θέση και να βγούμε στο Champions League. Η δυναμική των αντιπάλων μας είναι γνωστή αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας. Τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό δεν έχουν καμία σχέση με αυτά του πρωταθλήματος. Είναι εντελώς διαφορετικά και έτσι πρέπει να τα δούμε. Εμείς από την πλευρά μας θα πηγαίνουμε σε κάθε ματς για τους τρεις πόντους και ό,τι βγει», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός αναφορικά με τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ερωτηθείς για τα σενάρια που θέλουν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μπέο, να ψάχνει αγοραστές ώστε να παραχωρήσει τις μετοχές του και κατά πόσο επηρεάζουν τις προσπάθειες της ομάδας, σχολίασε:

«Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Έχετε δει πως όλα αυτά που ακούγονται δεν μας επηρεάζουν. Δεν μας επηρέασαν όλη την χρονιά και ούτε πρόκειται. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Προχωράμε και βλέπουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια».Τέλος, ερωτηθείς για τα κρούσματα βίας και τις σκέψεις της Πολιτείας να αποκλείσει τις ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πέρα για πέρα γελοίο. Τίποτε άλλο».

Ακόμη και ο Έλντιν Γιακούποβιτς δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός Bόλου μπορεί να βγει στο Champion’s League. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση, τόνισε ότι η ομάδα του είναι σε θέση να βγει στο Champion’s League καθώς στη διαδικασία των play off όλα τα σενάρια είναι πιθανά, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

«Θα διεκδικήσουμε τη θέση που οδηγεί στο Champion’s League. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά ως ομάδα και όλα είναι πιθανά. Σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και γι’ αυτό θα πρέπει να μας υπολογίζουν όλοι. Εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα και ό,τι βγει» ανέφερε ο πορτιέρο του Βόλου.

Παράλληλα για το γεγονός ότι πολλοί έχουν χαρακτηρίσει την ομάδα ως αουτσάιντερ ο Έλντιν Γιακούποβιτς είπε: «Ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι μεγάλα ονόματα του στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου όμως σίγουρα ξέρουν ότι μαζί μας δεν θα έχουν εύκολο έργο. Μας υπολογίζουν παραπάνω απ’ όσο νομίζει ο κόσμος. Σίγουρα μπορούν πολλά να συμβούν στη διαδικασία των play off, ωστόσο εμείς ως παίκτες αυτής της ομάδας δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας αουτσάιντερ.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου