ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ ο Κ. Λαλιώτης

επέστρεψε-στο-πασοκ-ο-κ-λαλιώτης-851206

Η επιστροφή του Κώστα Λαλιώτη στην ενεργό πολιτική δράση ανακοινώθηκε χθες από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.
Ο Κώστας Λαλιώτης τοποθετήθηκε πρόεδρος στο ίδρυμα “Ανδρέας Παπανδρέου”, αλλά όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Κινήματος και ο ίδιος ο κ.Λαλιώτης θα έχει καθημερινή παρουσία και δράση στο πολιτικό, επικοινωνιακό και προγραμματικό σχεδιασμό του Κινήματος ενόψει και των εκλογών.
Επίσης θα συμμετέχει ως μέλος στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινημάτος.
Ανακοινώνοντας την τοποθέτηση του κ.Λαλιώτη, ο κ.Παπανδρέου τόνισε ότι πρόκειται για έναν πολιτικό με γνώση και εμπειρία, με τον οποίο δούλεψαν μαζί “μια ολόκληρη ζωή”. Εναν άνθρωπο που έζησε όλες τις κρίσιμες στιγμές του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου.
Με την τοποθέτηση του Κώστα Λαλιώτη, πρόσθεσε, δίνουμε μια νέα πνοή στο Ίδρυμα, το οποίο αποκτά μια νέα δυναμική και θα έχει σχέση με τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα.
Ο Κώστας Λαλιώτης, πρόσθεσε, θα είναι κοντά μας σε όλες τις πολιτικές μάχες που έρχονται για το μέλλον της χώρας και τη νέα πορεία της.
Ο Κώστας Λαλιώτης χαρακτήρισε εξόχως τιμητική την πρόταση που του έγινε, η οποία είχε αυτονόητα θετική απάντηση καθώς ήταν και πράξη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του.
Δεν πρόκειται, τόνισε, για πρόταση τιμητικής αποστρατείας, αλλά για πρόταση διαρκούς τιμητικής και συμβολικής στράτευσης.
Εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη θετική έκβαση της εκλογικής μάχης, καθώς όπως τόνισε, διαμορφώνεται μια νέα πλειοψηφία η οποία προστίθεται στα 3 εκατομμύρια των ψηφοφόρων που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές.
Χαρακτήρισε την κυβέρνηση Βαβέλ, ξέπνοη και θαμπή, προσθέτοντας πως ότι καλό είχε να δώσει, το έδωσε. Πρόσθεσε, τέλος, ότι η περαιτέρω παραμονή της στην εξουσία σωρεύει αδιέξοδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου