ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέος πονοκέφαλος για Νίκη

νέος-πονοκέφαλος-για-νίκη-430958

Την εκδίκαση ακόμη μιας προσφυγής σε βάρος της Νίκης Βόλου αποφάσισε χθες το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η οποία και αφορά στον ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Κωστή. Από την μεριά της όμως η κυανόλευκη πλευρά τονίζει πως δεν υπάρχει πρόβλημα για το παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο και θα διεξαχθεί κανονικά απέναντι στον Οδυσσέα Αναγέννησης στις Σέρρες.
Συγκεκριμένα με χθεσινή της ανακοίνωση η ΕΠΟ αναφέρει ότι σε περίπτωση που δεν καταβληθούν τα οφειλόμενα στον ποδοσφαιριστή, τότε ο κάθε αντίπαλος της Νίκης θα έχει το δικαίωμα να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά είτε του τρέχοντος είτε του ερχόμενου πρωταθλήματος μέχρι ο ποδοσφαιριστής να εξοφληθεί το ποσό των 8.500 ευρώ.
 
Καμία ανησυχία από Γιδόπουλο
Από την πλευρά του όμως ο Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος δύο μέρες πριν αποπλήρωσε χρέη ύψους 15 χιλιάδων ευρώ σε άλλους ποδοσφαιριστές, ισχυρίστηκε μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τη Νίκη Βόλου τουλάχιστον στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, αφήνοντας να εννοηθεί πως και η περίπτωση του Κωστή θα κλείσει θετικά για την ομάδα της Νίκης, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Αναλυτικά η χθεσινή ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει σχετικά με την υπόθεση Κωστή ότι: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ’ ολοκληρίαν την από 28/03/2011 και με αριθμό πρωτ. 10.639/28-03-2011 Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΣΤΗ κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Π.Α.Ε. Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ». Επιβάλει και Ενεργοποιεί τις προβλεφθείσες δυνάμει της υπ’ αρίθμ. 68/2011 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθ’ ης «Π.Α.Ε. Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ». Ειδικότερα, επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού Πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης εφεξής, ή στο επόμενο Πρωτάθλημα και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή, του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ΕΥΡΩ (8.500,00€), με το νόμιμο τόκο και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως του αιτούντα, καθώς και του ποσού των διακοσίων ΕΥΡΩ (200,00€) για τη δικαστική του δαπάνη, συμφώνως με το διατακτικό της ήδη τελεσίδικης και εκτελεστής, κατ’ άρθρο 24§6, υπ’ αρίθμ. 1141/2008 Απόφασης της Πρωτοβάθμιας (Α’) Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο. και β) την ποινή της αφαίρεσης δύο βαθμών.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου