ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην αντεπίθεση ο Αχ. Μπέος

στην-αντεπίθεση-ο-αχ-μπέος-441256

Με καταγγελίες και μηνύσεις του ιδίου συνεχίζει ο Αχιλλέας Μπέος να «τρέχει» την υπόθεση των κασετών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ο πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού που έχει κληθεί και από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE για εξηγήσεις μαζί με τον Κούγια -και που διώκεται ποινικά μόνο σε βαθμό πλημμελήματος για απόπειρα εκβίασης- με την ανακοίνωση αναφέρει τους λόγους για τους οποίους η υπόθεση μπήκε προς το παρόν στο αρχείο και τονίζει ότι είναι αποφασισμένος να την φτάσει ως το τέλος.

Ο Αχιλλέας Μπέος τονίζει ότι η αθλητική δικαιοσύνη έβαλε την υπόθεση στο αρχείο επειδή δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι κασέτες ως στοιχεία και επειδή οι καταγγελίες Κούγια είναι αβάσιμες και όχι λόγω παραγραφής, όπως επίσημα ενημέρωσε η ΕΠΟ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε για την περιβόητη υπόθεση κασετών από συγκεκριμένους ανθρώπους και μερίδα δημοσιογράφων, οι οποίοι λειτούργησαν έτσι για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους και έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, έχω να δηλώσω τα εξής για τη σωστή ενημέρωση του κόσμου βάσει περιστατικών και όχι «υποτιθέμενων διαρροών» και επιλεκτικά λανθασμένης πληροφόρησης.

1. Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο όχι λόγω παραγραφής της, αλλά επειδή δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη προϊόντα που αποτελούν αποδεδειγμένα αποτέλεσμα υποκλοπής, συρραφής και μοντάζ και,

2. Οι καταγγελίες του κυρίου Κούγια κρίθηκαν πέρα για πέρα αβάσιμες και αναληθείς.

Σήμερα η υπόθεση θα μπορούσε να έχει κλείσει, αλλά όπως έχω ήδη δηλώσει εγώ προσωπικά αυτή την υπόθεση θα την πάω μέχρι τέλους, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι.

Να είστε βέβαιοι ότι οι υπεύθυνοι θα βρεθούν σύντομα στο σκαμνί του κατηγορουμένου. Για όσους λοιπόν δεν το γνωρίζουν, η υπόθεση δεν έχει κλείσει επειδή με δικές μου καταγγελίες και αναφορές καθώς και με τις δικές μου μηνύσεις βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι να λάμψει όλη η αλήθεια.

Ζήτηση στελεχών

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. με ανακοίνωσή της ζητά στελέχη για το Εμπορικό τμήμα ηλικίας 25 έως 35 ετών με σκοπό το σχεδιασμό και την εφαρμογή του χορηγικού προγράμματος.

Αποστολή βιογραφικού με φωτογραφία στο e-mail: [email protected]

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου