ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα σε Τσάμπιονς Λιγκ και Ευρωλίγκα

στοίχημα-σε-τσάμπιονς-λιγκ-και-ευρωλί-545260

Οι ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τα playoffs της Ευρωλίγκας ξεχωρίζουν από το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (17/04). Απόψε θα κριθούν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για την ημιτελική φάση του θεσμού, Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ και Πόρτο – Λίβερπουλ τα παιχνίδια.

Στοιχηματικά ξεχωρίζει το παιχνίδι του «Ετιχαντ» με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες μία εβδομάδα μετά τη νίκη 1-0 της Τότεναμ στο Λονδίνο, ενώ το Σάββατο (20/04) θα αναμετρηθούν ξανά στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Τα «Σπιρούνια» ταξίδεψαν στο Μάντσεστερ χωρίς τον «μπομπέρ» Χάρι Κέιν, κεφάλαιο στην επιθετική γραμμή του Ποκετίνο, όμως στο πρόσφατο ματς με τη Χάντερσφιλντ (4-0) φάνηκε να βρίσκει λύσεις από πολλούς παίκτες σε δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι.

Περιμένουμε τη Μάντσεστερ Σίτι να κυνηγάει από νωρίς το γκολ και αν το πράξει σίγουρα θα προσπαθήσει να διευρύνει τη νίκη της, αφού ένα γκολ της Τότεναμ θα χρειαστεί να πετύχει τρία γκολ για να προκριθεί. Το τρόπαιο είναι στόχος και ο αποκλεισμός θα φέρει γκρίνια και μουρμούρα στο σύλλογο. Πάμε στο ειδικό στοίχημα άσο με over σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά στοιχήματος στην Ευρωλίγκα

Συνεχίζουμε με προγνωστικά Ευρωλίγκα. Μπορεί στο πρόγραμμα των Playoffs της Ευρωλίγκας να ξεχωρίζει η πρώτη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, όμως στοιχηματικά θέλγει το Αναντολού Εφές – Μπαρτσελόνα. Δύο ομάδες ισοδύναμες, οι Τούρκοι τερμάτισαν στην 4η θέση, οι Καταλανοί στην 5η. Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων η δύναμη της έδρας, έχοντας 12-3 επιμέρους σκορ, όμως εκτός έδρας οι «μπλουγκράνα» είχαν το αρνητικό των 6 νικών και 9 ηττών στην κανονική διάρκεια.

Στοιχείο που φάνηκε και στα μεταξύ τους στα δύο ματς της Regular Season, νίκη 80-65 της Μπαρτσελόνα επί της Εφές στη Βαρκελώνη, 92-70 επικράτησαν οι Τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη. Η έδρα φέτος έπαιξε ρόλο στις μονομαχίες τους και με τη φόρα που ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια η Εφές περιμένουμε να μπει δυναμικά και στα Playoffs. Επιλέγουμε τη νίκη των Τούρκων με -3,5 πόντους σε απόδοση 1.85.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου