ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ: Γκολ και ειδικά στοιχήματα

στοίχημα-τσάμπιονς-λιγκ-γκολ-και-ειδι-546783

Ιδιαίτερη βραδιά απόψε, πλούσιο εύρος αγώνων τόσο στο ποδοσφαιρικό, όσο και στο μπασκετικό πρόγραμμα, με τις ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ και την έναρξη των playoffs στην Ευρωλίγκα.

Πρώτη στάση στο «Καμπ Νόου», Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το πιο εμπορικό παιχνίδι της ημέρας με τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ να επιστρέφει στο γήπεδο όπου αυτός και οι συμπαίκτες του τότε έγραψαν ιστορία στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999. Ρεβάνς του 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ», η Μπαρτσελόνα πήρε αυτό που ήθελε στην Αγγλία, παρότι το σκορ είναι ύπουλο και ένα γρήγορο γκολ αλλάζει τα πάντα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, θα επιδιώξει να ρίξει το ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, γνωρίζει πως αν πάρει… μπροστά η Μπαρτσελόνα άντε να την σταματήσεις! Εκείνη χρειάζεται το ένα γκολ για να στείλει τουλάχιστον το ματς στην παράταση, όπου παράλληλα πρέπει να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα. Στο Μάντσεστερ δέχθηκε γρήγορο γκολ στη πίεση της Μπαρτσελόνα και θα παρουσιαστεί υποψιασμένη απόψε. Επιλέγουμε το ειδικό στοίχημα να μην υπάρξει γκολ στο πρώτο 25λεπτο σε απόδοση 1.95.

Προγνωστικά στοιχήματος: Γιουβέντους – Αγιαξ

Ανοιχτή πρόκριση, όμως με το πάνω χέρι να το έχουν οι γηπεδούχοι στο Γιουβέντους – Αγιαξ. Το 1-1 του Αμστερνταμ καθιστά το έργο των Ολλανδών ακόμα πιο δύσκολο στο Τορίνο, αφού χρειάζονται να βγάλουν οπωσδήποτε γκολ και παράλληλα ή να πάρουν ισοπαλία με γκολ ή να φύγουν με το διπλό όπως έκαναν στους «16» στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (1-4).

Επιθετικά ο Αγιαξ μπορεί να… σκοτώσει, το απέδειξε και στην Ισπανία, αλλά και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Αμστερνταμ, που έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Κρατάμε το goal/goal σε απόδοση 1.77.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου