ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίζει κανονικά η Νίκη

παίζει-κανονικά-η-νίκη-430958

Τελικά οι οργανωμένοι είχαν δίκαιο που δεν ανησυχούσαν. Περίμεναν ότι έστω τελευταία στιγμή κάτι θα γινόταν, όσα έπρεπε να πληρωθούν θα πληρώνονταν και η ομάδα θα έπαιζε κανονικά στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Football League 2. Ο Στράτος Γιδόπουλος κατέβαλε «αναγκαστικά» το χρέος των προσφυγών για να οριστεί το εκτός έδρας παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών κι άλλος μέτοχος της κυανόλευκης ΠΑΕ κάλυψε το ποσό για την δόση της Εφορίας, ώστε να μη χαθεί η ρύθμιση.
 
Ο Στράτος Γιδόπουλος πληροφορήθηκε από ανθρώπους της ΕΠΟ ότι ο νόμος αναφέρει πώς δεν είναι δύο βαθμοί μείον για κάθε αναμέτρηση που δεν κατεβαίνει μια ομάδα, αλλά δύο επί του αριθμού των παικτών που έχουν καταθέσει αίτημα για αφαίρεση βαθμών. Αν αφαιρούνταν για κάθε αγώνα δύο βαθμοί, η Νίκη δεν είχε πρόβλημα με την παραμονή της στην κατηγορία. Όμως εκκρεμούσαν τέσσερις υποθέσεις για παλιά χρέη προς ποδοσφαιριστές και για κάθε αγώνα που δεν θα κατέβαινε θα αφαιρούνταν συνολικά οκτώ βαθμοί για την κυανόλευκη ομάδα. Αυτό θα σήμαινε και τον υποβιβασμό της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Ο Γιδόπουλος λοιπόν αναγκάστηκε για άλλη μια φορά να καταβάλλει χρήματα για να ανανεωθεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League 2. Άλλωστε κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει ότι απαράβατος όρος για να δώσει τις μετοχές του είναι αυτός που θα αναλάβει να μπορεί να κρατήσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Εν τω μεταξύ μέτοχος της ομάδας, το όνομα του οποίου δεν θέλουν να γίνει γνωστό από την ΠΑΕ, κάλυψε το χρέος της δόσης για την Εφορία ώστε να μην χαθεί η ρύθμιση στην οποία έχει μπει η κυανόλευκη ΠΑΕ.
Να θυμίσουμε ότι βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει για τη Νίκη στις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Αυτό που θα προσπαθήσουν όσοι ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει, είναι ετοιμοπόλεμοι και έχουν δικαίωμα συμμετοχής, είναι να ολοκληρώσει η ομάδα με ψηλά το κεφάλι τις υποχρεώσεις της. Στο ματς της Κυριακής με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών ο Βέλικο Ντόβενταν αναγκαστικά θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν.
Η Νίκη βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου της Football League 2 και δεν έχει ελπίδες να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι για λόγους γοήτρου να κρατήσει τη θέση της.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου