ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχή χωρίς κόσμο με ΑΕΚ

αρχή-χωρίς-κόσμο-με-αεκ-426462

Χωρίς τον κόσμο του θα κάνει ξεκίνημα στα play off το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός στο ματς με την ΑΕΚ, αφού τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου άναψαν κόκκινο στην παρουσία των φίλων του στο παιχνίδι με την κυπελλούχο στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αγωνιστική των play off.

Και ναι μεν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» να δώσουν οι μεν στους δε εισιτήρια για τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, πλην όμως η Αστυνομία δεν έδωσε τελικά τη συγκατάθεσή της, θεωρώντας προφανώς ότι η ατμόσφαιρα είναι πολύ ηλεκτρισμένη.
Έτσι οι Βολιώτες φίλαθλοι δεν θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ και κάτι ανάλογο πιθανόν μπορεί θα γίνει και στο παιχνίδι του Πανθεσσαλικού, όπου η ΑΕΚ δεν θα πάρει εισιτήρια, αν και κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο αφού μέχρι τώρα γνωστό είναι ότι στο Βόλο δεν θα έρθουν μόνο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ…
Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει λοιπόν εισιτήρια για τους φιλάθλους του για το ματς της Κυριακής, χωρίς αυτό να αποκλείει κάποιους Βολιώτες να βρεθούν στην Αθήνα και στο γήπεδο, αλλά όχι οργανωμένα, όπως έγινε και αλλού, υπάρχει όμως και το προηγούμενο που δίνει ελπίδες στους ερυθρόλευκους για το θετικό αποτέλεσμα.
 Το καλό προηγούμενο είναι πως και σε άλλα ματς εκτός έδρας χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός πήρε νίκες και μάλιστα πολύ σημαντικές, όπως δυο φορές στην Αθήνα (18/12/10 επί του Παναθηναϊκού 0-1 και 22/1/11 το 0-4 επί της ΑΕΚ) στις 13/2/11 στη Λάρισα 1-2, στις 26/2/11 στην Κέρκυρα 1-3, αλλά και στην έξοδο 20/3/11 στην Καβάλα 0-1.
Στο μεταξύ αυξημένο είναι το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα ματς που οδηγούν την ερυθρόλευκη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τα play off να ξεκινούν την Κυριακή, ενώ το πρώτο ματς στο Βόλο είναι την Τετάρτη 11 Μαΐου, όταν και θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που και αυτό έχει ιδιαιτερότητες όσον αφορά στην προσέλευση του κόσμου.
Από καιρό έχει γίνει γνωστό ότι «στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους, λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα πρωταθλήματος στο Βόλο. Στο συγκεκριμένο αγώνα μάλιστα δεν θα διατεθούν εισιτήρια και στο Βόλο και έτσι στο ματς… θα εισέλθουν μόνο οι κάτοχοι των Μίνι Διαρκείας πλέι οφ, που ήδη κυκλοφορούν, ενώ θα διατεθούν μόνο 1.500 εισιτήρια αγώνα, και αυτά θα διαχειριστούν και θα διαθέσουν αποκλειστικά και μόνο οι Σύνδεσμοι των Οργανωμένων Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου.
Όσον αφορά πάντως στα άλλα ματς του Βόλου Τετάρτη 11/5 με ΠΑΟΚ, Κυριακή 15/5 με Παναθηναϊκό και Κυριακή 22/5 με ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζεται πως λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων ο κάτοχος του μίνι διαρκείας θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη θέση του, εφόσον το επιθυμεί, έως σήμερα. Από αύριο θα συνεχιστεί η προπώληση χωρίς επιλογή θέσης».
Ακόμη εκτός από τα εισιτήρια μίνι διάρκειας που συμφέρουν έχουν διαμορφωθεί ανάλογα και οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε αγώνα αυτής της φάσης του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα: Θέσεις VIP (Θύρα 21): Μίνι Διαρκείας 120 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 50 ευρώ. Σκέπαστρο-Ανατολική (Θύρες 13-20, 23-30, 43-56): Μίνι Διαρκείας 60 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25 ευρώ.
Πέταλο (Θύρες 1-12): Μίνι Διαρκείας 35 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 15 ευρώ.
Κερκίδα φιλοξενούμενων (Θύρες 31-42): Εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25 ευρώ.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου