ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: Σημεία σε Πρέμιερ Λιγκ και Eurocup

στοίχημα-σημεία-σε-πρέμιερ-λιγκ-και-eurocup-548398

Το στοιχηματικό κουπόνι ΟΠΑΠ της Δευτέρας (15/04) μπορεί να είναι το μικρότερο σε όγκο αναμετρήσεων του 4ημέρου, όμως με το ίδιο ενδιαφέρον, αφού υπάρχει δράση από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ στο μπασκετικό πρόγραμμα ξεχωρίζει ο τρίτος και τελευταίος τελικός στο Γιούροκαπ ανάμεσα στη Βαλένθια και την Αλμπα.

Στο ποδοσφαιρικό… χάρτη το Γουότφορντ – Αρσεναλ δεσπόζει από την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, αμφότερες ψάχνουν βαθμούς για τους δικούς τους λόγους, έρχονται από θετικά αποτελέσματα και απόψε προμηνύεται σπουδαία μάχη στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ». Οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν μεγάλης σημασίας νίκη την Πέμπτη επί της Νάπολι με 2-0 στο Γιουρόπα Λιγκ, λίγα 24ωρα μετά την απογοητευτική εμφάνιση και ήττα 1-0 από την Εβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Η Γουότφορντ με τη σειρά της έρχεται από νίκη 4-1 επί της Φούλαμ, αλλά και της εκπληκτικής πρόκρισης επί της Γουλβς στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (2-2 κ.δ., από εις βάρος της 0-2 και 3-2 στην παράταση). Το εύθραυστο 2-0 του πρώτου αγώνα επί της Νάπολι κάνει τη ρεβάνς δύσκολη για την Αρσεναλ, ίσως προφυλαχθούν παίκτες, ίσως το μυαλό να βρίσκεται προς την Ιταλία, με την εξαιρετική εντός έδρας Γουότφορντ (8-2-5) να μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Πάμε στον άσο του 3.45.

Προγνωστικά στοιχήματος στον τελικό του Eurocup

Τρίτος και τελευταίος τελικός στο Γιούροκαπ, παιχνίδι με ενδιαφέρον για στοίχημα, η Βαλένθια φιλοξενεί την Αλμπα λίγες μέρες μετά την ήττα των Ισπανών στη Γερμανία με 95-92 στην παράταση με το σκορ της σειράς να γίνεται 1-1. Η πρώτη νίκη της Βαλένθια εντός έδρας ήταν με μεγάλη διαφορά και 89-75 επί των Γερμανών. Αποτελέσματα που δείχνουν σημάδια ανωτερότητας των Ισπανών, αφού ακόμα και στη Γερμανία δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους παίκτες της Αλμπα για να ανεβάσουν ρυθμό, να πάρουν διαφορά.

Καλύτερα στοιχεία ομάδας οι Ισπανοί και με τη δύναμη που αντλεί το γήπεδό τους μπορούν να φτάσουν στη νίκη και ταυτόχρονα στον τίτλο. Επιλέγουμε τη νίκη των «νυχτερίδων» καλύπτοντας και το χάντικαπ των 5,5 πόντων σε απόδοση 1.75.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου