ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάποιος να πληρώσει…

κάποιος-να-πληρώσει-430958

Τη φιλοσοφία του κινήματος… «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» φαίνεται πώς έχει υιοθετήσει και ο Στράτος Γιδόπουλος, που επιμένει ότι έχει φύγει, ότι δεν τον ενδιαφέρει πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν και αφήνει την ΠΑΕ Νίκη να «ψάχνεται» για τα χρήματα που πρέπει να καταβάλει ώστε να αγωνιστεί στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League 2.

Για να οριστεί το παιχνίδι της Νίκης με τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή στις 8 Μαϊου και παράλληλα να οριστούν αύριο οι διαιτητές της αναμέτρησης, η κυανόλευκη ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να δώσει χρήματα σε ποδοσφαιριστές για παλιά χρέη ώστε να απενεργοποιηθεί το αίτημά τους για τιμωρία της αλλά και για τη ρύθμιση της Εφορίας. Αν δεν καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό και να το καταβάλει, τότε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δυο εναπομείναντα ματς με Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών και Πόντιους Κατερίνης, χωρίς αυτό όμως να έχει και περαιτέρω συνέπειες για την ομάδα, που δεν χάνει την κατηγορία. Οι πληροφορίες για το ποσό είναι συγκεχυμένες. Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για 15.000 ευρώ περίπου που πρέπει να καταβληθούν.

Στη Νέα Ιωνία περιμένουν την γνωστή αντίδραση του Γιδόπουλου. Να κάνει δηλαδή πίσω την τελευταία στιγμή και να πληρώσει για να μην πληγεί το γόητρο της ομάδας. Κάτι τέτοιο άλλωστε ανέφεραν και οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης στην τελευταία ανακοίνωσή τους με αρκετή δόση ειρωνείας απέναντι στον έμπειρο παράγοντα, αφού όλα αυτά που συμβαίνουν στην αγαπημένη τους ομάδα σε συνδυασμό με το ότι αυτή βγήκε εκτός στόχων τους έχουν θορυβήσει. Πάντως αν ο Γιδόπουλος δεν κάνει πίσω αυτή τη φορά και με τον Δημήτρη Ιωαννίδη να έχει παραιτηθεί ήδη της προσπάθειας, φαίνεται πως η Νίκη κινδυνεύει πραγματικά να μηδενιστεί στα δυο επόμενα ματς. Να σημειώσουμε ότι βάσει του κανονισμού στον τρίτο αγώνα χάνει τους βαθμούς της και υποβιβάζεται κατηγορία, κάτι που δεν προλαβαίνει να συμβεί από τη στιγμή που το πρωτάθλημα της Football League 2 θέλει ακόμα δυο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί.

Τα χρήματα πρέπει να καταβληθούν μέχρι αύριο το πρωί το αργότερο, πριν τον ορισμό των διαιτητών, και κανείς δεν ξέρει τι τελικά θα συμβεί και τι σκέφτεται ο Στράτος Γιδόπουλος να πράξει. Μέχρι τώρα ήταν ο άνθρωπος που έστω τελευταία στιγμή έδινε τη λύση, ενώ σημαντικό ρόλο είχε παίξει ως οικονομικό στήριγμα και ο Δημήτρης Ιωαννίδης. Αν δεν αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Να θυμίσουμε ότι εκτός από τα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν για παλιές οφειλές ώστε να έχει η ομάδα δικαίωμα συμμετοχής για να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα, υπάρχουν και χρέη προς παίκτες του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού που απλά περιμένουν να δουν τις εξελίξεις και οι περισσότεροι ετοιμάζονται -αν δεν υπάρξει επικοινωνία του Στράτου Γιδόπουλου μαζί τους- να κάνουν προσφυγή διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου