ΠΟΛΟ

Με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση

με-στόχο-την-πρόκριση-στην-ημιτελική-φ-550772

Στη β’ φάση του πρωταθλήματος παίδων συμμετέχει η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου, που θα προσπαθήσει να πάρει μία εκ των δύο προνομιούχων θέσεων του 7ου Ομίλου, που οδηγούν στην 3η φάση της διοργάνωσης.

Ο Ομιλος Βόλου γίνεται σήμερα και αύριο στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ «Ιάσων Ζηργάνος», με τις δύο ομάδες της Λάρισας και το Νηρέα Λαμίας να συμπληρώνουν, πέραν του ΟΥΚ τις ομάδες που θα αναμετρηθούν για τα προνομιούχα εισιτήρια.

Οι Βολιώτες του Δημήτρη Κόφφα διαθέτουν μια πλήρη ομάδα, ικανή να βρεθεί στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Αρκετοί από τους υδατοσφαιριστές, αν και νεαροί ηλικιακά (γεννηθέντες το ‘04 και έπειτα) έχουν παραστάσεις από σημαντικές εγχώριες διοργανώσεις.

Ο ΟΥΚ Βόλου, που στην α’ φάση είχε πάρει χωρίς να κοπιάσει την πρωτιά στον Ομιλο του, στο πρώτο του παιχνίδι θα αναμετρηθεί με το ΝΟ Λάρισας, ενώ θα ακολουθήσουν αύριο Κυριακή τα παιχνίδια με Νηρέα Λαμίας και ΝΕ Λάρισας.

1η αγωνιστική – Σήμερα

7μ.μ. ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας

8μ.μ. ΝΕ Λάρισας – Νηρέας Λαμίας

2η αγωνιστική – Αύριο

10π.μ. ΟΥΚ Βόλου – Νηρέας Λαμίας

11π.μ. ΝΕ Λάρισας – ΝΟ Λάρισας

3η αγωνιστική

5μ.μ. ΝΕ Λάρισας – ΟΥΚ Βόλου

6μ.μ. ΝΟ Λάρισας – Νηρέας Λαμίας

Στη διάθεση του προπονητή Δημήτρη Κόφφα βρίσκονται οι παρακάτω υδατοσφαιριστές: Μπακαλάκης, Μεριστούδης, Μπομπός, Βαλτσιώτης, Ιωάννου, Ματσάγκος, Κομνιανός, Καλαντζής, Γκανάτσιος, Πόπωλης, Μυλωνάς, Κουτσουνίδης, Νταρίκος, Πουλαράκης, Στεφάνου, Σιγανός, Παπουτσής, Παπαδημητρίου, Χαραλαμπίδης, Καρατοσίδης, Βαφίνης, Νάσιος, Χρυσοχού, Κονταράτος, Παυλίδης, Ντόνας, Χανιάς, Λαγός.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου