ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Λάβετε θέσεις»

λάβετε-θέσεις-429052

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα ματς που οδηγούν την ερυθρόλευκη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τα play off να ξεκινούν την Κυριακή, ενώ το πρώτο ματς στο Βόλο είναι την Τετάρτη 11 Μαΐου, όταν και θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες όσον αφορά στην προσέλευση του κόσμου.

Από καιρό έχει γίνει γνωστό ότι «στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους, λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα πρωταθλήματος στο Βόλο. Στο συγκεκριμένο αγώνα μάλιστα δεν θα διατεθούν εισιτήρια και στο Βόλο και έτσι στο ματς… θα εισέλθουν μόνο οι κάτοχοι των Μίνι Διαρκείας πλέι οφ, που ήδη κυκλοφορούν, ενώ θα διατεθούν μόνο 1.500 εισιτήρια αγώνα, και αυτά θα διαχειριστούν και θα διαθέσουν αποκλειστικά και μόνο οι Σύνδεσμοι των Οργανωμένων Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Ενδιαφέρον των φιλάθλων υπάρχει και για τα ματς εκτός έδρας και ήδη μετρά αντίστροφα, αφού play off ξεκινούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ όπου την τελευταία φορά τον περασμένο Γενάρη την κέρδισε 0-4.

Όσον αφορά πάντως στα ματς του Βόλου Τετάρτη 11/5 με ΠΑΟΚ, Κυριακή 15/5 με Παναθηναϊκό και Κυριακή 22/5 με ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση όπου τονίζεται πως λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων ο κάτοχος του μίνι διαρκείας θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη θέση του, εφόσον το επιθυμεί, έως αύριο Τετάρτη (4/5). Από την Τετάρτη και μετά, θα συνεχιστεί η προπώληση χωρίς επιλογή θέσης».

Ακόμη εκτός από τα εισιτήρια μίνι διάρκειας που συμφέρουν έχουν διαμορφωθεί ανάλογα και οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε αγώνα αυτής της φάσης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα: Θέσεις VIP (Θύρα 21): Μίνι Διαρκείας 120 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 50 ευρώ. Σκέπαστρο-Ανατολική (Θύρες 13-20, 23-30, 43-56): Μίνι Διαρκείας 60 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25 ευρώ.

Πέταλο (Θύρες 1-12): Μίνι Διαρκείας 35 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 15 ευρώ.

Κερκίδα φιλοξενούμενων (Θύρες 31-42): Εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25 ευρώ.

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου