ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στοίχημα: «Κλειδώνει» τίτλο η Γιουβέντους

στοίχημα-κλειδώνει-τίτλο-η-γιουβέν-550880

Διανύουμε ένα Σαββατοκύριακο με τα μεγάλα πρωταθλήματα να οδεύουν προς το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, πολλές ομάδες παίζουν τα τελευταία τους… χαρτιά, άλλες παρουσιάζονται πιο αδιάφορες βαθμολογικά, ενώ άλλες ρίχνουν κρυφές ματιές στις ρεβάνς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ μεσοβδόμαδα.

Στο κουπόνι ΟΠΑΠ του Σαββάτου (13/04) ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Γιουβέντους με την ΣΠΑΛ για την Α’ Ιταλίας, ένα ματς όπου η «Γηραιά Κυρία» με ισοπαλία κατακτά και μαθηματικά ακόμη έναν τίτλο. Πηγαίνει στην έδρα της ΣΠΑΛ με τα… δεύτερα, πολλοί βασικοί παίκτες εκτός αποστολής, ενώ κάποιοι θα καθίσουν τον πάγκο, ξεκάθαρος ο στόχος να πάρουν την πρόκριση μεσοβδόμαδα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το 1-1 στην Ολλανδία επί του Αγιαξ.

Η ΣΠΑΛ θέλει να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί για τη μάχη της παραμονής, δεν θα πει «όχι» αν πάρει βαθμό από τη Γιουβέντους, γνωρίζοντας ότι την επόμενη εβδομάδα πηγαίνει στην έδρα της Εμπολι ομάδας που μάχεται και εκείνη με τη σειρά της για την παραμονή. Ρισκάρουμε με την ισοπαλία σε απόδοση 3.25.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα

Συνεχίζουμε στο κουπόνι στοίχημα. Στην 16η θέση η Θέλτα, δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 32 βαθμούς, ενώ από κάτω βλέπει απειλητικά τις Βαγιαδολίδ (30), Βιγιαρεάλ (30) και πιο κάτω την Βαγιεκάνο (27). Το έργο της στη Μαδρίτη δύσκολο κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός ότι ο Ασπας θα εκτίσει την ποινή του σε αυτό το ματς, ο άνθρωπος με πέντε γκολ και μία ασίστ στα τρία τελευταία ματς όπου έφερε δύο τρίποντα και έναν βαθμό.

Σημαντικότερο το ματς της επόμενης εβδομάδας εντός έδρας κόντρα στη Χιρόνα, την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να απέχει 11 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, όμως το γεγονός ότι έχει την ευκαιρία να τερματίσει πάνω από τη συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης (στο +2 αυτή τη στιγμή) δεν θα την κάνει αδιάφορη προς το τέλος της σεζόν. Θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο και αυτός είναι ο λόγος που επιλέγουμε τον άσο με no goal σε απόδοση 2.30.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου