Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Στην Πάτρα ο πρωταθλητής ΝΠΣ Βόλος

στην-πάτρα-ο-πρωταθλητής-νπσ-βόλος-550902

Το πρώτο ματς από τη στιγμή που η ομάδα είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια της Football League 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε… παίζει σήμερα στην Πάτρα ο Βόλος ΝΠΣ που στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αγωνίζεται με την Παναχαϊκή.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για την ΠΑΕ Βόλος απομένουν τρεις αγώνες αφού στο φινάλε θα αγωνιζόταν με τον Αήττητο που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και τόσο σήμερα (3 μ.μ.) στην Πάτρα, όσο και στην επόμενη 28η αγωνιστική που είναι και μεσοβδόμαδη τα παιχνίδια της θα είναι και τηλεοπτικά. Συγκεκριμένα κάμερες (ΕΡΤ3) θα υπάρχουν σήμερα στο ματς Παναχαϊκή – Βόλος ΝΠΣ καθώς και στο Βόλος ΝΠΣ – Απόλλων Λάρισας την ερχόμενη Τετάρτη (17/4), 16:00 (ΕΡΤ3) στη Νεάπολη.

Στο σημερινό παιχνίδι στην Πάτρα θα λείψει λόγω καρτών ο πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και της κατηγορίας Βασίλης Μάντζης ενώ εκτός είναι και οι από καιρό απόντες Ουνγιαλίδης, Δημόπουλος, Βασιλείου, Καραγκιολίδης και Ρούσος.

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΝΠΣ Βόλος για το παιχνίδι (15.00) με την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που έχει στη διάθεσή του για το ματς στην Πάτρα. Οι 19 ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή είναι οι εξής: Πίτκας, Ντεντάκης, Κόκας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Καμπαγιέρο, Δόρης, Πέντα, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Λούκας Γκαρσία, Ανδρικόπουλος, Πίσπας, Καρρίκι, Κορέλας, Κόκκορης και Μπουργάνης.

Η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή θέλει σήμερα τη νίκη ως τελευταία ελπίδα προκειμένου να μείνει «ζωντανή» στο κυνήγι της 2ης θέσης. Αγωνιστικά τα προβλήματα για τον Σάκη Τσιώλη παραμένουν με τους τραυματίες Κόβατσετς, Σταμόπουλο ενώ οι Τσελεπίδης και Ντάσιος είναι τιμωρημένοι.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σούλης, Καπούταγλης, Αργυρόπουλος, Coll, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Λουμπαρδέας, Μαυριάς, Μπαστακός, Montiel, Μωραΐτης, Παπατόλιος, Πλέγας, Πολίμος, Πολυχρόνης, Σωτηράκος, Φουρλάνος, Μουστακόπουλος, Μασούρας, Αντωνακόπουλος.

Τσουκαλάς ο διαιτητής

Ο Χαράλαμπος Τσουκαλάς από την ΕΠΣ Αθηνών θα είναι διαιτητής στην αναμέτρηση. Ο Τσουκαλάς έχει σφυρίξει και ματς στον Βόλο (ΝΠΣ Βόλος-Καλαμαριά 2-0) και το σαββατιάτικο είναι το 13ο του ματς στη Β΄ Εθνική (7ο φετινό) ενώ έχει και 49 διαιτησίες στη Γ΄ Εθνική (10 φέτος).

Σήμερα στην Πάτρα θα έχει βοηθούς τους Δημήτρη Τίκα από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας και Άγγελο Πήττα από την ΕΠΣ Ηλείας.

Ο Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας) θα σφυρίξει στο Απόλλων Λάρισας – ΑΟΤ και ο Νίκος Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας) στο Κέρκυρα – Ηρόδοτος, ενώ στο Εργοτέλης – Ηρακλής ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί:

Σήμερα Σάββατο (13/4)

15:00 Κέρκυρα – Ηρόδοτος

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας), Γιάντσης (Ημαθίας)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

15:00 Αιγινιακός – Πλατανιάς

Διαιτητής: Koυκουλάς (Λέσβου)

Βοηθοί: Καμπερίδης (Καβάλας), Σακκάς (Θεσσαλίας)

4ος: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

15:00 Παναχαϊκή – Βόλος ΝΠΣ (ΕΡΤ 3)

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας), Πήττας (Ηλείας)

4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

16:00 Σπάρτη – Δόξα Δράμας

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας), Κομισοπούλου (Χανίων)

4ος: Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής)

16:00 Εργοτέλης – Ηρακλής

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Καλλής (Ανατολικής Αττικής), Δελής (Βοιωτίας)

4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Κυριακή (14/4)

15:00 Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Τρίκαλα (ΕΡΤ 3)

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Χρηστάκος (Πειραιά)

4ος: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

16:00 Απόλλων Πόντου – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Γούτας (Χαλκιδικής), Κοκμοτός (Δωδεκανήσου)

4ος: Πουλικίδης (Δράμας)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου