ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Κυριακή του πρωταθλητή Ολυμπιακού

η-κυριακή-του-πρωταθλητή-ολυμπιακού-552842

Αυτή η Κυριακή θα είναι η Κυριακή του πρωταθλητή για τους ερυθρόλευκους, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Γ.Σ. Αλμυρού και χρειάζεται έναν βαθμό για να πανηγυρίσει την άνοδο …με τα σημερινά δεδομένα στη «νέα» Φούτμπολ Λιγκ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την Κυριακή ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι έτοιμος να στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής… επιμένοντας πάντως να διαμαρτύρεται για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, αφού τον αδικεί και δεν δικαιώνει ολοκληρωτικά την προσπάθεια που έγινε φέτος για να βρεθεί στις πιο μεγάλες κατηγορίες…

Πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του την Κυριακή να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό, όπου μαθηματικά σφραγίζεται η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 16:00 ο Ολυμπιακός μας δίνει τον τελευταίο του αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού. Ενας αγώνας μάς χωρίζει από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου. Ολοι πρέπει να δώσουμε το «παρών» στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού ώστε με τη φωνή, το χειροκρότημα και το πάθος μας να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας να πετύχουν το τελευταίο και πιο ουσιαστικό τρίποντο της τρέχουσας περιόδου. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα».

Το κίνητρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου είναι μεγάλο και ο Ολυμπιακός αγωνιστικά παραμένει σοβαρός και συγκεντρωμένος στον μεγάλο στόχο, που είναι η επάνοδος της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ως συνέχεια της περασμένης Κυριακής στην Κατερίνη, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Περικλής Αμανατίδης, τονίζοντας τα εξής: «Η παρουσία του κόσμου στην Κατερίνη θύμισε παλιές εποχές. Από την άλλη δείχνει και το μέγεθος της ομάδας, με το brand name να είναι πάρα πολύ μεγάλο. Τις ομάδες αυτές πρέπει να τις αφήσουν, προκειμένου να δομηθεί ξανά το ποδόσφαιρο, γιατί είναι ομάδες που είναι χτισμένες μέσα στον χρόνο. Το έδειξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου με τη μαζική τους προσέλευση στην Κατερίνη. Πραγματικά, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ολοι αισθανθήκαμε ότι παίζαμε στο γήπεδό μας. Την Κυριακή μία ολόκληρη πόλη, μία ομάδα, ένας λαός θα είναι όλοι μαζί στο γήπεδο μία οικογένεια και μία αγκαλιά».

Οσον αφορά στις αντιδράσεις για το σχέδιο αναδιάρθρωσης θα υπάρχει πιθανόν συνέχεια ενώ το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου στην τελευταία ανακοίνωσή του «εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και εναντίωσή του για τις εξελίξεις αυτές καθώς η αναδιάρθρωση πλήττει καίρια τα συμφέροντα της ομάδας μας η οποία ένα βήμα πριν την αγωνιστική της άνοδο στη δεύτερη στην τάξη κατηγορία, θα αναγκαστεί ουσιαστικά να συμμετάσχει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ίδια που αγωνίζεται τώρα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού Βόλου (οι κ.κ. Τσεκούρας, Μουρτζίνος, Μεταφτσής) και της Νίκης (κ. Βενέτης) είχε συνάντηση όταν βρέθηκε στον Βόλο ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Με την ευκαιρία εξέθεσαν το θέμα που έχει προκύψει στον Βόλο με την αναδιάρθρωση και την αντίδραση που υπάρχει στους φιλάθλους των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης, για την αδικία που γίνεται.

Πέρα πάντως από τις αντιδράσεις που συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, την Κυριακή αγωνιστικά στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών διατηρώντας το απόλυτο των νικών έδρας και κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά, ενώ το μεγάλο «μήνυμα» αναμένεται να σταλεί από τον κόσμο με την παρουσία του στο γήπεδο.

Ακόμη ευχάριστο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Π. Αμανατίδη είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς άπαντες οι παίκτες προπονούνται κανονικά, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Ο Αγγελάκης στο Πανθεσσαλικό

Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΓΣ Αλμυρού στο Πανθεσσαλικό, η οποία θα διεξαχθεί Κυριακή 14 Απριλίου στις 16.00, θα διευθύνει ο Αγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Αγγελάκης που στο παρελθόν έχει διευθύνει τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι αξιολογημένος διαιτητής Φούτμπολ Λιγκ από το 2011, ενώ την περίοδο 2016-17 ήταν και στους πίνακες της Σούπερ Λιγκ.

Την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Νίκο Τοροσιάδη και Ηλία Παπαδόπουλο επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Μάνθος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ολοι οι διαιτητές στην 26η και τελευταία αγωνιστική στον 4ο όμιλο είναι:

Φωκικός – Α.Ο. Σελλάνων

Τσιγαρίδας, Δόσκορης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας)

Θησέας Αγριάς – Στυλίδα

Σφέτσιας (Σάμου), Τίκας, Κανιουράς (Καρδίτσας)

Πιερικός – Νίκη Βόλου

Μπουμαρσόπουλος, Νικζάς, Στάικος (Λάρισας)

Ολυμπιακός Βόλου – Αλμυρός

Αγγελάκης, Τοροσιάδης, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Μετέωρα – Απόλλων Μακρυχωρίου

Κουρλός, Κατσαρός, Μπύρος (Ευρυτανίας)

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Αστέρας Ιτέας

Τασιόπουλος, Σφυρής, Σαμαράς (Θεσσαλίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου