ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καταδικασμένοι στη συνείδησή μας»

καταδικασμένοι-στη-συνείδησή-μας-441872

Η λύση για τους οργανωμένους είναι μία: «Δρόμο όλοι σας. Είστε καταδικασμένοι στη συνείδησή μας». Η συνέντευξη του Στράτου Γιδόπουλου όχι μόνο δεν τους ηρέμησε αλλά έφερε νέες αντιδράσεις και ακόμη μια σκληρή – ανακοίνωση ανταπάντηση που αναφέρει και το παραπάνω μήνυμα. Ο έμπειρος παράγοντας έτσι κι αλλιώς δηλώνει ότι έχει φύγει και σε αυτό που πρέπει άπαντες να συγκεντρωθούν είναι η επόμενη ημέρα και η λύση στο διοικητικό αδιέξοδο. Ο Γιδόπουλος έχει τονίσει ότι πουλάει τις μετοχές και περιμένει ενδιαφερόμενους να του… «χτυπήσουν την πόρτα».  
Ωστόσο ούτε χθες υπήρξε κάποια αισιόδοξη εξέλιξη. Στασιμότητα και ανησυχία επικρατούν στο κυανόλευκο συγκρότημα και όλα κρέμονται από μια κλωστή. Δεν είναι μόνο ότι παραμένουν απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές και ότι κινδυνεύει η ομάδα με νέο κύμα προσφυγών, από τη στιγμή που ο Γιδόπουλος αρνείται να πληρώσει, αλλά παράλληλα και το γεγονός ότι φέρεται να πρέπει να καταβάλει 15.000 ευρώ περίπου σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας για παλιά χρέη προς ποδοσφαιριστές, για να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στα δυο εναπομείναντα ματς και να ολοκληρώσει με ψηλά το κεφάλι τουλάχιστον τις υποχρεώσεις της στην Football League 2.
Οι οργανωμένοι πάντως κάνουν λόγο στην ανακοίνωσή τους για σχέδιο αποπροσανατολισμού όχι μόνο από τον Στράτο Γιδόπουλο, αλλά και από τον γνωστό «εχθρό» για να σβήσουν τη Νίκη… 
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης: «Με αισθήματα αηδίας, απέχθειας αλλά και λύπησης για το κατάντημά σας είδαμε το κλασικό κόλπο σας να τίθεται ακόμη μία φορά σε λειτουργία. Η συνταγή γνωστή. Μόλις όλος ο κόσμος της Νίκης στραφεί εναντίων του κ. Γιδόπουλου και των υπολοίπων «μετόχων», ενεργοποιείται αυτόματα το σχέδιο αποπροσανατολισμού.
Ο γνωστός «εχθρός» κάνει τηλεφωνική ή γραπτή παρέμβαση, ο κ. Γιδόπουλος το παίζει δήθεν ενοχλημένος, ξυπνάει μέσα του η δήθεν αγάπη για τη Νίκη, τον πιάνουν οι δήθεν κρίσεις αξιοπρέπειας, την επόμενη μέρα πληρώνει τα χρέη για να «αποκατασταθεί η χαμένη μας αίγλη» και αυτόματα γίνεται ο ήρωας που σώζει την ομάδα απο τον εξευτελισμό, που πήγε να της κάνει ο «άσπονδος εχθρός του». Κατ’ αυτόν τον τρόπο πετυχαίνετε με «ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια».
Πρώτον. Ο κόσμος στρέφεται εναντίον του εν λόγω «εχθρού» σας, αφήνοντας εσάς στο απυρόβλητο και δεύτερον κερδίζετε την συμπάθεια του κόσμου ως «απο μηχανής θεός» που για μία ακόμα φορά προασπίσατε την τιμή της ομάδας μας πληρώνοντας το χρέος απο την τσέπη σας. Δεν έχουμε δει άλλον ιδιοκτήτη ομάδας να περηφανεύεται και να διατυμπανίζει τις πληρωμές που κάνει προς ΙΚΑ, Εφορία, μισθούς κ.τ.λ. για την ΠΑΕ που διαχειρίζεται και αναρωτιόμαστε, άραγε δεν είναι μέσα στις αυτονόητες υποχρεώσεις σας και πρέπει να σας χρωστάμε χάρη ακόμη και γι αυτό;
Θέλοντας λοιπόν να πετύχετε όλα τα παραπάνω, εσκεμμένα φέρατε πάλι τη Νίκη σε κατάσταση πλήρους ανυποληψίας και ερασιτεχνισμού. Συνεχίζετε όλοι (μεγαλομέτοχοι, μέτοχοι, αυλοκόλακες και παραγοντίσκοι) να ασελγείτε στο κορμί της ομάδας μας και να κοροϊδεύετε τον περήφανο λαό της.
Θέλοντας να απαντήσουμε στη μόνιμη «καραμέλα» που χρησιμοποιούν τα παπαγαλάκια σας, ότι το Blue Club «Π. Ντοκούζης» διαμαρτύρεται και ζητάει άμεση αποχώρηση αλλά δε έχει να προτείνει διάδοχη κατάσταση, σας πληροφορούμε ότι δεν είναι στις αρμοδιότητές των οργανωμένων οπαδών, ούτε οι διορισμοί διοικήσεων, προέδρων, ούτε η αναζήτηση επενδυτών, ούτε η μεσολάβηση για πώληση ή μεταβίβαση μετοχών της ΠΑΕ. To ότι δεν έχουμε «διαθέσιμο επενδυτή» πιστεύουμε ότι δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να εκφράζουμε την αγανάκτησή μας και είναι να προσπαθούμε να βγάλουμε το όνομα της Νίκης απο το βούρκο που το έχετε κυλίσει. 
Επίσης σας καλούμε να σας εξηγήσετε την μόνιμη απάντηση που δίνεται απέναντι σε όλες τις επικρίσεις και διαμαρτυρίες του κόσμου της Νίκης «…αυτοί που με κρίνουν να έρθουν να πληρώσουν…». Θεωρείτε λοιπόν ότι για να έχει κάποιος δικαίωμα άποψης θα πρέπει να καταβάλει πρώτα ένα συγκεκριμένο ποσό; άρα λοιπόν δικαίωμα στην κριτική έχουν μόνο όσοι Νικιώτες είναι εφοπλιστές και εργοστασιάρχες; Κύριε Γιδόπουλε και κύριε «εχθρέ», δυστυχώς για εσάς χρησιμοποιείτε συνέχεια τα ίδια κόλπα αποπροσανατολισμού διεκδικώντας την ευγνωμοσύνη και το συγχωροχάρτι του πληγωμένου Νικιώτικου λαού, σας έχουμε πάρει χαμπάρι και έχουμε πάθει ανοσία στην κατανάλωση κουτόχορτου που προσπαθείτε να μας ταΐσετε.
Γι’ αυτό σας προτείνουμε να αφήσετε τα καραγκιοζιλίκια και το θέατρο, γιατί γίνεστε έτσι αντιπαθέστερος και ανυπόληπτος. Το σχέδιό σας να μας σβήσετε δεν πρόκειται να πετύχει, παρ’ όλες τις γελοιότητες που μηχανεύεστε. Είστε καταδικασμένοι ανεπιστρεπτί στην συνείδηση όλων μας. Δρόμο όλοι σας. Δεν πεθαίνει ό,τι μπορεί αιώνια να περιμένει. Νίκη Βόλου 1924».
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου