ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλική νίκη με Τύρναβο

φιλική-νίκη-με-τύρναβο-441882

Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει των play-off της Super League έδωσε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενώντας στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον Τύρναβο, ομάδα της Football League 2 με το τελικό σκορ να είναι 1-0 υπέρ των ερυθρόλευκων.
 
Οι Βολιώτες μετά από δύο εβδομάδες προπονήσεων είχαν την ευκαιρία για ξεμούδιασμα με τον τεχνικό Μάκη Κατσαβάκη να παρατάσσει βασική ενδεκάδα. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια χρησιμοποιήθηκε ο Γιακούποβιτς, στην τετράδα της άμυνας Σέλεζι και Ζαραδούκας έπαιξαν αριστερά και δεξιά, ενώ Σανκαρέ και Τομάς ήταν οι δύο στόπερ. Στη μεσαία γραμμή ο Αλβαρεζ είχε ως παρτενέρ τον Ντολεζάι, ενώ στα δεξιά κινούνταν ο Μπρέσκα και στα αριστερά ο Ακόστα με τους Σολάκη και Μαρτίν να παίζουν στην επίθεση. Τα αίματα άναψαν στο 27ο λεπτό όταν μετά από χτύπημα του Νάκα ο Άλβαρεζ αποχώρησε ως τραυματίας, δίχως όμως κάτι σοβαρό. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε για τον Ολυμπιακό ο Μάριο Μπρέσκα έπειτα από σέντρα του Ισπανού Νόε Ακόστα από τα αριστερά και κεφαλιά του Σλοβάκου στο δεύτερο δοκάρι. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σκουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Τασιόπουλο και Πετρόπουλο και τέταρτο τον Δ. Κρητικό.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς(46’ Μαρούλης), Σέλεζι, Τομάς(70’ Γκότοβος), Σανκαρέ, Ζαραδούκας(56’ Ψυχογιός), Ντολεζάι(46’ Ρόκας), Αλβαρεζ(28’ λ.τρ. Μητρόπουλος), Μπρέσκα, Ακόστα, Σολάκης(56’ Νέμεθ), Μαρτίν.
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ(Ζιώγας): Γούπος(85’ Μόρογλου), Σκούπρας(83’ Γκαραγκούνης), Πάτρας(59’ Σιατράς), Τσορμπατζίδης, Γεωργαντζιάς, Θ. Μάγγος(73’ Τσούκαλος), Αντωνόπουλος(53’ Κ. Μάγγος), Αλεξίου(53’ Γρηγορίου), Κωστέλος(73’ Κλάζογλου), Νάκας(28’ Λούγκος), Χριστοδούλου(56’ Κοταρέλας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου