ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για play off

στην-τελική-ευθεία-για-play-off-441896

 Στην τελική ευθεία για τα play off μπήκε ο Ολυμπιακός αφού από αύριο μετρά αντίστροφα και την ερχόμενη Κυριακή ξεκινά στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ αυτό το μίνι πρωτάθλημα με έπαθλο την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Μετά το χθεσινό φιλικό στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Τύρναβο ο Ολυμπιακός σκέφτεται πλέον τα πλέι οφ αλλά κυρίως το πρώτο ματς με την ΑΕΚ, αφού ένα καλό ξεκίνημα θα δώσει άλλο αέρα για τη συνέχεια, μιας και θα υπάρχουν αγώνες και Τετάρτη και Κυριακή…
 Ο Ολυμπιακός πάντως ξεκινά με καλή ψυχολογία κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου την τελευταία φορά τον περασμένο Γενάρη κέρδισε 0-4,    είχε κερδίσει τους κίτρινους και στο Βόλο, ενώ την Τετάρτη 11/5 στο πρώτο ματς στο Βόλο θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ και την Κυριακή 15/5στο Βόλο θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.
Τετάρτη 18/5 ο Ολυμπιακός θα ξαναπαίξει στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά με τον Παναθηναϊκό,
την Κυριακή 22/5 στο Πανθεσσαλικό αντίπαλος θα είναι η ΑΕΚ και τελευταίο ματς είναι Τετάρτη 25/5 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ…
Στην πρώτη αγωνιστική το άλλο ματς θα γίνει στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.
Θυμίζουμε πως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός με αντιπάλους τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στα play off είχε αποτελέσματα που αν μετρούσαν τώρα … βγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ!
Η βολιώτικη ομάδα απέναντι στις τρεις ομάδες που θα συναντήσει στα πλέι οφ νίκησε δυο φορές την ΑΕΚ και δυο φορές τον ΠΑΟ και μάζεψε 13 βαθμούς (με μια ισοπαλία και στην Τούμπα), ενώ ο Παναθηναϊκός μόλις εννιά. Αν επαναληφθούν τα ίδια αποτελέσματα και τώρα, τότε ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρεθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ παρότι θα ξεκινήσει χωρίς βαθμούς και το Τριφύλλι να έχει το πλεονέκτημα των τριών βαθμών.
Από την άλλη, η ΑΕΚ που κι αυτή ξεκινά με 1 βαθμό όταν μονομάχησε με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου πέτυχε μόλις δύο νίκες, ενώ ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης πήρε επτά βαθμούς έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.
 
Αισιοδοξία
Αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό Βόλου, που για πρώτη φορά μετέχει στα πλέι οφ.
«Η διαδικασία των πλέι οφ παρέχει το δικαίωμα και στις θεωρητικά μικρότερες ομάδες να διεκδικήσουν θέση ακόμη και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Για εμάς το πρόβλημα είναι η απουσία του Ούμπιντες, αλλά επιστρέφει ο Μόνχε. Στο πρωτάθλημα δείξαμε ότι χαρακτηριστικό μας είναι η σταθερότητα», ανεφέρε ο Μάκης Κατσαβάκης που τόνισε ότι η ομάδα αφήνει στην άκρη τα παιχνίδια, που κέρδισε στο πρωτάθλημα. “Πάμε με μεγάλο σεβασμό να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Να κερδίσουμε. Δεν έχουμε το άγχος που βαραίνει τις άλλες ομάδες, λόγω ιστορίας και κόσμου. Κάνω έκκληση να έρθει ο κόσμος της ευρύτερης περιοχής του Βόλου για να μας υποστηρίξει. Ο ΠΑΟ έχει μικρό πλεονέκτημα, το οποίο όμως μπορεί να εξανεμιστεί» κατέληξε στις του δηλώσεις ο Μάκης Κατσαβάκης.
 
Εισιτήρια
Στο μεταξύ μεγάλη είναι και η ζήτηση των μίνι-εισιτηρίων διαρκείας που εκδόθηκαν για τα πλέι-οφ της Σούπερ λίγκα από τον Ολυμπιακό Βόλου και η διάθεση των οποίων άρχισε και συνεχίζεται από την ΠΑΕ .
Μάλιστα για τα εισιτήρια μίνι διαρκείας των play off ο Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση
όπου τονίζεται πως λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων ο κάτοχος του μίνι διαρκείας θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη θέση του, εφόσον το επιθυμεί, έως την ερχόμενη Τετάρτη (4/5). Από την Τετάρτη και μετά, θα συνεχιστεί η προπώληση χωρίς επιλογή θέσης».
Ακόμη εκτός από τα εισιτήρια μίνι διάρκειας που συμφέρουν έχουν διαμορφωθεί ανάλογα και οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε αγώνα αυτής της φάσης του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα: Θέσεις VIP (Θύρα 21): Μίνι Διαρκείας 120 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 50 ευρώ. Σκέπαστρο-Ανατολική (Θύρες 13-20, 23-30, 43-56): Μίνι Διαρκείας 60 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25 ευρώ.
Πέταλο (Θύρες 1-12): Μίνι Διαρκείας 35 ευρώ, εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 15 ευρώ.
Κερκίδα φιλοξενούμενων (Θύρες 31-42): Εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα 25 ευρώ.
Όπως ανακοινώθηκε, οι κάτοχοι των εισιτηρίων VIP (πρωταθλήματος), έχουν σειρά προτεραιότητας για την απόκτηση του VIP Μίνι Διαρκείας διατηρώντας την ίδια θέση, καθώς και τη θέση πάρκινγκ που είχαν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα έχει γίνει γνωστό ότι «στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλοξενουμένους, λόγω των επεισοδίων που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα πρωταθλήματος στο Βόλο. Στο συγκεκριμένο αγώνα θα εισέλθουν μόνο οι κάτοχοι των Μίνι Διαρκείας πλέι οφ, ενώ θα διατεθούν και 1.500 εισιτήρια αγώνα, τα οποία θα διαχειριστούν και θα διαθέσουν αποκλειστικά και μόνο οι Σύνδεσμοι των Οργανωμένων Φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Για τους αγώνες έδρας των πλέι οφ, Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ, το εισιτήριο στην κερκίδα των φιλοξενουμένων (θύρες 31-42) ορίζεται στα 25 ευρώ».
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου