ΠΟΛΟ

Κλήρωσε για ΟΕΑ/ΝΑΒ και Νίκη

κλήρωσε-για-οεα-ναβ-και-νίκη-555082

Τους αντιπάλους τους έμαθαν ΟΕΑ/ΝΑΒ και Νίκη Βόλου στους Ομίλους Ανόδου και Καθόδου της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (10-12 Μαΐου), στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ.

Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, που κατάφερε μέσω της α’ φάσης να προκριθεί στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, τη ΣΚ Ροή, το ΝΑΟ Κέρκυρας και τη… γνώριμη Τρίαινα Βούλας, ομάδα με την οποία είχε αναμετρηθεί και στους πρόσφατους αγώνες στον Βόλο. Πρώτος στόχος επετεύχθη για την ομάδα του Λάμπρου Καρύδα, που έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και θα προσπαθήσει να παίξει όμορφο πόλο, χωρίς άγχος, στοχεύοντας και σε μία από τις τέσσερις θέσεις από τον Ομιλο, που οδηγούν στην πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, το τριήμερο 12-14 Ιουλίου.

Από την άλλη, η Νίκη Βόλου έκανε ολική επανεκκίνηση, μετά την περσινή σεζόν και μπορεί στην α’ φάση να μη συγκέντρωσε πόντο, έχοντας στη σύνθεσή της νέους παίκτες, που δεν κατάφεραν να προπονηθούν πολλές φορές μαζί, ωστόσο στον β΄ γύρο της α’ φάσης έπαιξε καλό πόλο, χάνοντας κάποια παιχνίδια στη λεπτομέρεια. Το σύνολο του Νίκου Κωνσταντέλια θα τεθεί αντιμέτωπο με τις ομάδες του ΑΠΣ Οξυγόνο, ΝΕ Λάρισας και ΧΑΝΘ στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Από τον Β’ Ομιλο, θα υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική μόνο η τελευταία ομάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα παιχνίδια του Β’ Ομίλου θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι Ομιλοι, όπως καθορίστηκαν από την κλήρωση:

ΟΜΙΛΟΙ ΑΝΟΔΟΥ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Νηρέας Χαλανδρίου, ΝΟ Καλαμάτας, ΠΕΚΕ Βροντάδου, Επειός Ήλιδας, Ιωνικός Νίκαιας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΚ, Τρίαινα Βούλας, ΣΚ Ροή, ΟΕΑΝΑ Βόλου, ΝΑΟ Κέρκυρας

Στην τελική φάση (12-14 Ιουλίου), προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες από κάθε Όμιλο (σύνολο 8).

Στην Α2 Εθνική κατηγορία, στη συνέχεια, ανέρχονται οι 4 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης του F8.

ΟΜΙΛΟΙ ΚΑΘΟΔΟΥ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Αγίου Νικολάου, ΝΟ Καλαμακίου, ΝΟ Ιτέας, ΝΟ Σύρου, Άρης Νίκαιας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΠΣ Οξυγόνο, ΝΕ Λάρισας, ΧΑΝΘ, Νίκη Βόλου

Στη Γ’ Εθνική κατηγορία υποβιβάζονται οι 2 τελευταίες ομάδες του Α’ Ομίλου και η τελευταία του Β’ Ομίλου (σύνολο 3 ομάδες), καθώς επίσης και ο ΝΟ Χαλκίδας που αποσύρθηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου